Archives

Vervoer WK Nederland – Zweden

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Zweden-Nederland

Het Nederlands elftal speelt op dinsdag 10 oktober een kwalificatiewedstrijd tegen Zweden voor het WK 2018.

De laatste wedstrijd in de kwalificatiereeks om het WK 2018 in Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in eigen huis, de Amsterdam ArenA.

Nederland – Zweden

Het duel tussen Nederland en Zweden zou zomaar eens een cruciaal duel kunnen worden in de strijd om plek twee in poule A. Afhankelijk van de resultaten in de wedstrijden voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Zweden zullen beide ploegen in een rechtstreeks gevecht uit gaan maken wie zich via play-offs alsnog voor het WK 2018 mag proberen te plaatsen.

Zweden moet het zeer waarschijnlijk doen zonder Zlatan Ibrahimovic, die in het seizoen 2016/2017 zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie.

Het belooft een spannende pot voetbal te worden. Wees er snel bij en moedig onze jongens aan!

Tijden

De aftrap van de wedstrijd in de Amsterdam ArenA is om 20.45 uur.

Stadion open: 18.45 uur
Hoofdgebouw open: 18.15 uur
Aanvang wedstrijd: 20.45 uur

Tickets

Wij regelen het vervoer voor u naar Amsterdam, de tickets kunt u via deze link bestellen: Ticket Nederland – Zweden

Let op! Deze rit kan doorgaan vanaf 30 personen.

 

Toch liever naar Kwalificatie wedstrijd Nederland – Bulgarije? klik hier: Nederland – Bulgarije

Dagje Parijs

Dagje Parijs

Bezoek nu met onze busreis Parijs de prachtige hoofdstad van Frankrijk. Tijdens onze busreis Parijs krijgt u voldoende tijd om deze wereldstad te verkennen. Vanuit de Eiffeltoren heeft u een prachtig uitzicht over de romantische stad Parijs. Tevens is Parijs de ideale stad om te winkelen waarvoor u uiteraard voldoende tijd krijgt. De vele bezienswaardigheden, musea, sfeervolle straatjes en prachtige pleinen zijn schitterend om te bezoeken tijdens deze busreis.

Bekende bezienswaardigheden zoals het Louvre, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Sacré Coeur en de Notre Dame u moet ze een keer gezien hebben.

Programma:

Wij vertrekken rond 03:00 uur vanaf de achterzijde van het NS Station in Zwolle u kunt ook een andere vertrekplaats doorgeven.  Rond 10:00 zullen wij in het mooie centrum van Parijs aankomen.

U heeft de hele middag om op eigen gelegenheid de stad te verkennen.  ’s avonds zullen wij weer vertrekken rond 19:00 uur.

Inclusief:

  • Vervoer heen en terug per touringcar
  • U wordt afgezet nabij het centrum

Let op:

Deze prijs is gebaseerd op een aanmelding van 50 personen. . Wanneer er minder aanmeldingen binnen komen, kan deze prijs hoger worden.

 

Kijk ook eens naar onze andere tochten; Stadstour Antwerpen of toch liever een Dagje Amsterdam?

Veluwemeer en Elburg

Veluwemeer en Elburg

Op verschillende data kunt u een prachtige rondvaart maken met een rolstoelvriendelijk salonschip van Rederij Randmeer. Tijdens deze rondvaart heeft u een mooi panorama view naar de Veluwe en de eilandjes met natuurgebieden.

U zult tijdens de 3 uur durende rondvaart over het Veluwemeer richting Harderwijk varen. Aan de ene kant ziet u een prachtig panorama van de Veluwe en de eilandjes met natuurgebieden. Zodra u de andere kant op kijkt ziet u Flevoland, met stranden, jachthavens en de recreatie!

Tijdens de rondvaart wordt er een koffietafel geserveerd, bestaande uit wit/bruin brood/bolletjes, kroket, krentenbrood, roggebrood, beschuit, crackers, diverse soorten vleeswaren, kaas en 2 kopjeskoffie/thee.

Tijden

11.00 uur Vertrek vanuit Zwolle

12.00 uur Rondvaart Veluwemeer, vertrek vanuit het vissersstadje Elburg

15.00 uur Retour in Elburg

15.30 Vertrek richting Zwolle

Tijden onder voorbehoud

 

Let op! De rondvaart Veluwemeer en Elburg gaat door vanaf 30 aanmeldingen.

 

 

Vervoer Markthal Rotterdam

Vervoer Markthal Rotterdam

Vervoer Markthal Rotterdam!

Elke eerste maandag van de maand regelen wij uw vervoer naar de Markthal in Rotterdam! De Markthal is een woon- en winkel gebouw met een inpandige markthal, de eerste overdekte marktvloer van Nederland! Op 1 oktober 2014 werd de Markthal officieel geopend door Hare Majesteit koningin Máxima.

De binnengevel van de Markthal is bekleed met een groot kunstwerk van Arno Coenen. Het kunstwerk bestaat uit uitvergrote vruchten, groenten, granen, vissen, bloemen en insecten. Rotterdam is een stad met 176 verschillende nationaliteiten en keukens, en de meest diverse foodcultuur van Nederland! Van dagverse vis tot bijzonder gevogelte, van cappuccino tot kaas, van Surinaams tot Zaans, van ijscokraam tot biologische groenten. Al deze verschillende smaken van Rotterdam zijn vanaf nu onder één dak, midden in de stad, te vinden: de Markthal!

Datum en prijs:

Elke eerste maandag van de maand rijden wij naar de Markthal in Rotterdam vanaf € 19,- per persoon.

Let op! De reis kan doorgaan vanaf 29 aanmeldingen.

Winkelcentrum CentrO Oberhausen

Winkelcentrum CentrO Oberhausen

Elke 2e zondag van de maand brengen wij u naar Oberhausen toe. Net over de grens in de stad Oberhausen ligt europ’a grootste winkelcentrum. Met meer dan 200 winkels en 50 restaurants, bars, pubs, cafés en Fastfood restaurants, ruim opgezet in zeven verschillende delen: Marktplatz, Marktweg, Hauptstraße, Parkallee, Galerie, Bunte Gasse en de Coca-Cola-Oase ben je hier zeker een dag bezig om alles te zien. Met meer als 70.000 m2 aan winkels is CentrO zeker een bezoekje waard. Enkele bijzondere winkels zoals de Hollister, Sin Leffers, Galleria Kaufhof, maar ook bekende merken zoals H&M, Zara, Esprit en Saturn hebben een vestiging in dit grote overdekte winkelcentrum, waar je met gemak een dag kunt vertoeven. Een ideale slecht weer bestemming. De inrichting van CentrO wordt gekenmerkt door veel marmer, lichtkoepels. Er zijn binnenterrassen met veel licht dus u kunt er ook in de winter op een terrasje zitten. Een bezoek aan de Coca-Cola Oase is een must. De grootste food-court van Europa heeft keuze uit 20 verschillende restaurants. In een mediterrane vol palmbomen en warme atmosfeer is het lekker genieten als lunch of na het shoppen.

Wij regelen jouw busvervoer hier naar toe. En aan het einde van de dag kunt u lekker uitrusten in de bus.

Let op! Deze reis gaat door vanaf 30 aanmeldingen.

 

Vervoer dagje Amsterdam

Vervoer dagje Amsterdam

Zin in een dagje Amsterdam? Vervoer dagje Amsterdam elke 2e maandag van de maand vervoeren wij u naar onze hoofdstad toe! Bezoek een van de vele musea die Amsterdam te bieden heeft, maak een tocht door de grachtengondel van ruim 100 kilometer lang, ga lekker shoppen in het grote shopgedeelte van Amsterdam of geniet in het Vondelpark van de rust. Amsterdam heeft voor iedereen wat!

Dit gaat alleen om vervoer naar Amsterdam toe. Aangekomen in Amsterdam kunt u de stad lekker te voet verkennen. De bus zal ’s ochtends rond 10 uur aankomen in Amsterdam en om 5 uur zal de bus terug vertrekken naar Zwolle toe.

Let op! Deze reis gaat door vanaf 30 aanmeldingen!