Archives

Formule 1 Grand Prix België

Formule 1 Grand Prix België

Wij bieden u een 1 daagse busreis aan op zondag 26 augustus 2018 naar de Grand Prix België Formule 1 op Spa Francorschamps. Onze Luxe Touringcar brengt u vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland rechtstreeks naar het circuit.

Max Verstappen

De Grand Prix van België was in 2017 een waanzinnig feest. Alle tribunes waren stijf uitverkocht en de staanplaatsen overvol, maar ontzettend gezellig. Wil je er in 2018 bij zijn om Max Verstappen aan te moedigen?

Het Circuits

De parel op de Formule 1 kalender en één van de beste circuits ter wereld is Spa-Francorchamps in de Ardennen, de lieveling van zowel coureurs als toeschouwers. Spa staat bekend door zijn opwindende, heftig parcours en is een snel, old-school circuit met grote hoogte verschillen en ijzingwekkende lange bochten.

Al sinds 1985 wordt deze meedogenloze test voor de coureur en wagen jaarlijks op Spa-Francorchamps gereden tijdens de Grand Prix België. De Formule 1 Grand Prix België is een spectaculaire race in een prachtige omgeving met onvoorspelbaar weer en gepassioneerde fans. Spa heeft alles in huis voor een perfect race weekend.

Inclusief

 • Vervoer met Luxe Touringcar naar Grand Prix België
 • Tickets voor de wedstrijd

Deze prijs is gebaseerd op een deelnamen van 50 personen. Wanneer er minder aanmeldingen binnenkomen zou de prijs hoger kunnen worden. Dit laten wij voortijdig weten.

Toch liever een dagje naar Parijs? Klik dan hier.

Of een dagje Amsterdam? Klik dan hier.

 

Huishoudbeurs 2018

Huishoudbeurs

Van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari vindt de Huishoudbeurs 2018 weer plaats in RAI Amsterdam.

De Huishoudbeurs weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Op de beurs zijn onder andere de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer te vinden!

Shop till you drop

Je kan helemaal los gaan tijdens de Huishoudbeurs. Maak gebruik van fantastische beursaanbiedingen bij ruim 300 merken. Je kan het zo gek niet bedenken: het is er allemaal. Beauty, fashion, interieur.

Hapjes, drankjes, snoep en nog veel meer: jij gaat niet met honger naar huis! Test je smaakpupillen in een enorme hal waar bekende, maar ook nieuwe merken je graag hun nieuwste producten laten testen. Natuurlijk worden deze producten ook voor een super aanbieding aangeboden, dus de kans is klein dat je met lege handen naar huis gaat!

Vertrek vanaf Zwolle

Vanaf Zwolle zullen wij dan ongeveer vertrekken om 09:30 uur.

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar;
 • Entree.

Let op! Deze reis gaat vanaf 30 aanmeldingen door.

 • Deze prijs is gebaseerd op een deelnamen van 50 personen. Wanneer er minder aanmeldingen binnenkomen zou de prijs hoger kunnen worden. Dit laten wij voortijdig weten.

ABN AMRO World Tennis Toernooi 2018

ABN AMRO World Tennis Tournament 2018 kwart finales

Het ABN AMRO World Tennis Toernooi is méér dan een tennistoernooi; het is een complete avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt.

Het ATP-toernooi van Rotterdam is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi dat steeds in februari wordt georganiseerd in de Ahoy Rotterdam. Dit  jaar wordt de ABN AMRO World Tennis toernooi voor de 45 keer georganiseerd.

Spelers:

Voor informatie over welke spelers er aanwezig zullen zijn op deze dag kunt u kijken op de website van het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Informatie

Heenreis:

 • Vertrek16:30 Achterzijde NS station Zwolle (P&R)
 • Aankomst: 18:30  Ahoy Rotterdam, ABN AMRO World Tennis toernooi

Terugreis

 • Vertrek: 00:00  Ahoy Rotterdam, ABN AMRO World Tennis toernooi
 • Aankomst: 02:00 Achterzijde NS Station Zwolle (P&R)

Datum: Vrijdag 16 februari

Locatie: Ahoy Rotterdam

De prijs voor deze rit is gebaseerd op een aanmelding van 50 personen. Deze prijs kan afwijken wanneer er minder aanmeldingen bij ons binnen komen. Wij laten dit voortijdig aan u weten.

Inclusief

 • Tickets voor de kwart finale (2e ring)
 • Vervoer vanaf  NS station Zwolle naar de Ahoy in Rotterdam per luxe touringcar
 • Vervoer vanaf Ahoy Rotterdam terug naar Zwolle

 

Dagje Parijs

Dagje Parijs

Bezoek nu met onze busreis Parijs de prachtige hoofdstad van Frankrijk. Tijdens onze busreis Parijs krijgt u voldoende tijd om deze wereldstad te verkennen. Vanuit de Eiffeltoren heeft u een prachtig uitzicht over de romantische stad Parijs. Tevens is Parijs de ideale stad om te winkelen waarvoor u uiteraard voldoende tijd krijgt. De vele bezienswaardigheden, musea, sfeervolle straatjes en prachtige pleinen zijn schitterend om te bezoeken tijdens deze busreis.

Bekende bezienswaardigheden zoals het Louvre, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Sacré Coeur en de Notre Dame u moet ze een keer gezien hebben.

Programma:

Wij vertrekken rond 03:00 uur vanaf de achterzijde van het NS Station in Zwolle u kunt ook een andere vertrekplaats doorgeven.  Rond 10:00 zullen wij in het mooie centrum van Parijs aankomen.

U heeft de hele middag om op eigen gelegenheid de stad te verkennen.  ’s avonds zullen wij weer vertrekken rond 19:00 uur.

Inclusief:

 • Vervoer heen en terug per touringcar
 • U wordt afgezet nabij het centrum

Let op:

Deze prijs is gebaseerd op een aanmelding van 50 personen. . Wanneer er minder aanmeldingen binnen komen, kan deze prijs hoger worden.

 

Kijk ook eens naar onze andere tochten; Stadstour Antwerpen of toch liever een Dagje Amsterdam?

Veluwemeer en Elburg

Veluwemeer en Elburg

Op verschillende data kunt u een prachtige rondvaart maken met een rolstoelvriendelijk salonschip van Rederij Randmeer. Tijdens deze rondvaart heeft u een mooi panorama view naar de Veluwe en de eilandjes met natuurgebieden.

U zult tijdens de 3 uur durende rondvaart over het Veluwemeer richting Harderwijk varen. Aan de ene kant ziet u een prachtig panorama van de Veluwe en de eilandjes met natuurgebieden. Zodra u de andere kant op kijkt ziet u Flevoland, met stranden, jachthavens en de recreatie!

Tijdens de rondvaart wordt er een koffietafel geserveerd, bestaande uit wit/bruin brood/bolletjes, kroket, krentenbrood, roggebrood, beschuit, crackers, diverse soorten vleeswaren, kaas en 2 kopjeskoffie/thee.

Tijden

11.00 uur Vertrek vanuit Zwolle

12.00 uur Rondvaart Veluwemeer, vertrek vanuit het vissersstadje Elburg

15.00 uur Retour in Elburg

15.30 Vertrek richting Zwolle

Tijden onder voorbehoud

 

Let op! De rondvaart Veluwemeer en Elburg gaat door vanaf 30 aanmeldingen.

 

 

Vervoer Markthal Rotterdam

Vervoer Markthal Rotterdam

Vervoer Markthal Rotterdam!

Elke eerste maandag van de maand regelen wij uw vervoer naar de Markthal in Rotterdam! De Markthal is een woon- en winkel gebouw met een inpandige markthal, de eerste overdekte marktvloer van Nederland! Op 1 oktober 2014 werd de Markthal officieel geopend door Hare Majesteit koningin Máxima.

De binnengevel van de Markthal is bekleed met een groot kunstwerk van Arno Coenen. Het kunstwerk bestaat uit uitvergrote vruchten, groenten, granen, vissen, bloemen en insecten. Rotterdam is een stad met 176 verschillende nationaliteiten en keukens, en de meest diverse foodcultuur van Nederland! Van dagverse vis tot bijzonder gevogelte, van cappuccino tot kaas, van Surinaams tot Zaans, van ijscokraam tot biologische groenten. Al deze verschillende smaken van Rotterdam zijn vanaf nu onder één dak, midden in de stad, te vinden: de Markthal!

Datum en prijs:

Elke eerste maandag van de maand rijden wij naar de Markthal in Rotterdam vanaf € 19,- per persoon.

Let op! De reis kan doorgaan vanaf 29 aanmeldingen.

Winkelcentrum CentrO Oberhausen

Winkelcentrum CentrO Oberhausen

Elke 2e zondag van de maand brengen wij u naar Oberhausen toe. Net over de grens in de stad Oberhausen ligt europ’a grootste winkelcentrum. Met meer dan 200 winkels en 50 restaurants, bars, pubs, cafés en Fastfood restaurants, ruim opgezet in zeven verschillende delen: Marktplatz, Marktweg, Hauptstraße, Parkallee, Galerie, Bunte Gasse en de Coca-Cola-Oase ben je hier zeker een dag bezig om alles te zien. Met meer als 70.000 m2 aan winkels is CentrO zeker een bezoekje waard. Enkele bijzondere winkels zoals de Hollister, Sin Leffers, Galleria Kaufhof, maar ook bekende merken zoals H&M, Zara, Esprit en Saturn hebben een vestiging in dit grote overdekte winkelcentrum, waar je met gemak een dag kunt vertoeven. Een ideale slecht weer bestemming. De inrichting van CentrO wordt gekenmerkt door veel marmer, lichtkoepels. Er zijn binnenterrassen met veel licht dus u kunt er ook in de winter op een terrasje zitten. Een bezoek aan de Coca-Cola Oase is een must. De grootste food-court van Europa heeft keuze uit 20 verschillende restaurants. In een mediterrane vol palmbomen en warme atmosfeer is het lekker genieten als lunch of na het shoppen.

Wij regelen jouw busvervoer hier naar toe. En aan het einde van de dag kunt u lekker uitrusten in de bus.

Let op! Deze reis gaat door vanaf 30 aanmeldingen.

 

Vervoer dagje Amsterdam

Vervoer dagje Amsterdam

Zin in een dagje Amsterdam? Vervoer dagje Amsterdam elke 2e maandag van de maand vervoeren wij u naar onze hoofdstad toe! Bezoek een van de vele musea die Amsterdam te bieden heeft, maak een tocht door de grachtengondel van ruim 100 kilometer lang, ga lekker shoppen in het grote shopgedeelte van Amsterdam of geniet in het Vondelpark van de rust. Amsterdam heeft voor iedereen wat!

Dit gaat alleen om vervoer naar Amsterdam toe. Aangekomen in Amsterdam kunt u de stad lekker te voet verkennen. De bus zal ’s ochtends rond 10 uur aankomen in Amsterdam en om 5 uur zal de bus terug vertrekken naar Zwolle toe.

Let op! Deze reis gaat door vanaf 30 aanmeldingen!