Archives

Congresvervoer

DVG

IJsseltours behoort tot DVG (De Vier Gewesten BV) personenvervoer; een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. DVG streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, levert o.a. IJsseltours BV, vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

Of het nu gaat om congresvervoer van 10, 100 of 1.000 gasten; de unieke samenwerking met DVG én onze expertise, zorgen ervoor dat alles comfortabel, veilig én uitstekend geregeld is!
Niet het aantal gasten, maar onze zorg en aandacht voor uw gasten, maakt dat ons aandeel bijdraagt tot een geslaagd evenement.

IJsseltours BV en Taxi Centrale Zwolle

IJsseltours kan samen met zusterbedrijf Taxi Centrale Zwolle tevens zorgen voor flexibele oplossingen bij bijvoorbeeld files, gasten in een rolstoel, moeilijk te bereiken opstaplocaties etc.
Dát is het voordeel van 80 jaar ervaring: wij houden overal rekening mee zodat u zich op het evenement zelf kunt concentreren!

Vakwerk is nu eenmaal maatwerk, en uw evenement is voor ons uniek. Vele grote én kleine organisaties gingen u reeds voor; dus wilt u perfect geregeld vervoer?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een offerte.

Evenementenvervoer

DVG

IJsseltours behoor tot DVG Personenvervoer (statutaire naam: De Vier Gewesten BV) is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, levert o.a. IJsseltours BV vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

Of het nu gaat om vervoer van meer dan 30.000 gasten of een bruid en bruidegom; Door de samenwerking met DVG zorgt IJsseltours ervoor dat het comfortabel en goed geregeld is. Want niet het aantal gasten, maar de aandacht voor de vervoersorganisatie bepaalt of uw plannen zullen slagen. Die aandacht hééft IJsseltours, plus heel veel ervaring en een flexibele opstelling omdat IJsseltours een zuster maatschappij van Taxi Centrale Zwolle is.  U kunt zich helemaal op het evenement zelf concentreren.

IJsseltours BV en Taxi Centrale Zwolle

IJsseltours bedenkt met Taxi Centrale Zwolle zelfs oplossingen voor eventuele files, rolstoelers, opstaplocaties, bootafvaarten, instapbewijzen, slecht weer en slechte parkeervoorzieningen. Dát is het voordeel van 80 jaar ervaring: IJsseltours houdt overal rekening mee. Want vakwerk is maatwerk, en uw evenement is voor IJsseltours uniek. Veel grote en kleine organisaties gingen u voor! In touringcars, taxi’s, busjes, oldtimers, rolstoeltaxi’s en rolstoel touringcars. Wilt u perfect geregeld vervoer? Neem contact met ons op.