Archives

Kerstmarkt Essen 26 november met gegarandeerd vertrek

Op zaterdag 26 november 2022 organiseren wij samen met Dagje Uit vanuit Zwolle – Wezep – Oldebroek – Elburg en ‘t Harde een dagtocht naar de gezellige kerstmarkt van Essen!

Rond 11.00 uur* arriveren wij in Essen waar iedereen vrije tijd heeft om te lunchen en te winkelen in deze gezellige en sfeervol versierde stad. We reizen per comfortabele touringcar met airco, bar en toilet, we zorgen voor koffie met een lekker kerstkoekje aan boord (tegen betaling) en onze chauffeur laat je keurig in het centrum uitstappen! Om 16.45 uur vertrek je weer uit Essen terug naar Nederland.

De Kerstmarkt van Essen staat tot ver over de stadsgrenzen bekend om zijn gevarieerde kraampjes, het culinaire aanbod en zijn romantische uitstraling!
Bezoek de kerstmarkt in Essen waar het tegen de kerstperiode magisch mooi is!
Rond de Willy-Brandt-Platz, Rathenaustrasse, Kennedyplatz tot aan de Flachsmarkt staan zo’n 200 kraampjes voor je klaar en in het sfeervolle licht van de “Essener Lichtweken”  is het nog meer genieten van de speciale adventstijd! Volg de lichtjes en je komt vanzelf bij de diverse kerstmarkten!

Uniek in Essen is de Middeleeuwse kerstmarkt rond de kerk op de Markt. Hier vind je mooi houtsnijwerk, speelgoed en allerlei heerlijke lekkernijen! Verder is er uiteraard de internationale kerstmarkt met kramen uit landen als Cuba en Afrika met originele lokale producten. Met meer dan ruim 450.000 lichtjeskijk je in Essen je ogen uit!

Opstapplaatsen:
Zwolle garage 08.10 uur – Wezep 08.30 uur – Oldebroek 08.40 uur – Elburg 08.50 uur – ‘t Harde 09.00 uur.
Verwachte terugkomst*:
‘t Harde 18.45 uur – Elburg 19.00 uur – Oldebroek 19.10 uur – Wezep 19.20 uur – Zwolle garage 19.35 uur.
* alle genoemde tijden zijn altijd onder voorbehoud!

Deze dagtocht kost slechts € 29,50 per persoon en gaat definitief door want er zijn al voldoende aanmeldingen; VOL = VOL!!
Wil je meer weten of wil je je aanmelden dan kun je ons een berichtje sturen of bellen naar tel. 0525-690042 of mailen naar maaike@dagjeuit.net

 

De Meyer Werf & Koninklijke Hooghoudt

08:30 uur
Onze luxe Keurmerk touringcar, voorzien van airco en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Papenburg (D). Denkt u er aan dat iedereen een geldig reisdocument bij zich heeft!?

10:15 uur
In Papenburg wordt u op een gezellige locatie ontvangen met 2 kopjes koffie, thee en natuurlijk “Kuchen”!

11:00 uur
Bij de Werf aangekomen is het dan tijd voor een reis door de indrukwekkende wereld van de Oceaanreuzen!
Papenburg is de thuishaven van de grootste cruiseschepen. Tijdens uw bezoek aan de MEYER WERFT ervaart u van dichtbij, hoe de mooiste en meest luxe oceaanreuzen van de wereld worden gebouwd. De Meyer Werft is een SUPER MODERN BEDRIJF met een traditie van meer dan 200 jaar. Met meer dan 375 m lang, 75 m hoog en 125 m breed behoort het overdekte bouwdok van de werf tot de grootste ter wereld. Cruiseschepen als de „Homeric“, „Mercury“, „Aurora“ en „Radiance of the Seas“ zijn hier van stapel gelopen, en hebben de werf wereldberoemd gemaakt.

U krijgt eerst een interessante ca. 30 minuten durende uitleg (in het Nederlands, indien mogelijk) waarbij u alles over de werf en zijn geschiedenis, de schepen en de overtocht van de boten over de rivier de Ems te horen krijgt.  Daarna gaat u zelf op pad en kunt u o.a. vanuit de 2 bezoekersgalerijen de bouw van de cruiseschepen op afstand volgen. U eindigt uw bezoek aan de werf met een kijkje in het bezoekerscentrum en de Meyer shop.

Voor de echte liefhebbers is de Premium Tour een echte aanrader!
Ontdek exclusieve delen van het anders ontoegankelijke scheepswerf-terrein! Bekijk het werk op een van ’s werelds modernste scheepswerven vanuit een compleet nieuw perspectief. De inscheping vindt plaats in het hart van het centrum van Papenburg. Een moderne scheepswerf shuttle brengt u naar het 45 hectare grote terrein van MEYER WERFT, tussen de enorme scheepswerfhallen en dokken, langs scheepsblokken met een gewicht tot 800 ton. In het midden van het bruisende leven van een hightechbedrijf, kijk je bijna over de schouders van de scheepswerfarbeiders en kom je nog dichter bij de cruiseschepen van morgen voordat je wordt begroet door de begeleider van het  bezoekerscentrum.

Bezoek daarna zelf de belevingstentoonstelling: deze toont niet alleen de meer dan 200-jarige geschiedenis van MEYER WERFT, maar ook de innovaties van vandaag. De premium tour laat je het beste van de traditionele Papenburg-scheepswerf zien! Deze tour duurt ca. 1 uur langer dan de standaard tour en is ca. € 12,00 per persoon duurder.

13:00 uur
Terug in Papenburg staat er een lekker lunchbuffet klaar: appelsap, sinaasappelsap en koffie, thee of melk, roerei gekookt ei en warme worstjes, diverse soorten worst en ham, kaasplankje met fruit, worst- en eiersalade, zoetbeleg, yoghurt, kwark en cereals en diverse soorten brood en boter.

15:00 uur
Tijd voor een leuke rondleiding én proeverij door de Hooghoudtfabrieken!
Tijdens deze rondleiding leer je Hooghoudt van binnen kennen. Letterlijk. Je ontdekt bijvoorbeeld de pronkstukken uit de afgelopen 125 jaar en welke mijlpalen er zijn geweest. In de distilleerderij ervaar je hoe men aan de diverse smaken komt; lageren, distilleren, huwen en extraheren; je beleeft het allemaal mee! Natuurlijk sluit je dit arrangement af met een maximale proefervaring: een paar van de bekende jenevers maar genieten van een echte Hooghoudt-limonade mag en kan natuurlijk ook!

TIP:
Wij kunnen hier ook een Cocktail Experience voor u regelen! U doet dan eerst de tour daarna ga je zelf aan de slag. Betovergrootmoeder Grietje begon er in 1888 mee, met het proeven en mixen en uitproberen wat nou de beste smaak oplevert. En jij kunt het vandaag de dag zelf ook doen. Maak je eigen favoriete cocktail. De perfecte mix met de juiste ingrediënten. Wat kies je? Jonge jenever met vlierbloesemtonic en munt en limoen? Of liever bruine jenever met gingerale en gember. Er zijn honderden mixen mogelijk. Geef er een naam aan en klaar ben je. Tijgerhaai. Groningse hot shot. Tymen’s Tornado. Wie weet, wordt jouw mix straks wel een hit!
Duur: 2 tot 2,5 uur/Aantal personen: maximaal 25 /Toeslag bovenop de rondleiding ca. € 12,50 euro per persoon
Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, mix jouw eigen cocktail

Uiteraard kunt u uw gasten ook vrije tijd geven of iets kiezen uit de diverse onderdelen uit het voorstel naar Groningen.  Ook kunnen we Papenburg combineren met een actief programma in Drenthe (solex/dafjes/fietstocht etc.) of een leuk bezoek aan vestingstad Bourtange. Ook de Apfelkornbranderij in Hasselune is een bezoek meer dan waard; wilt u meer weten dan werken wij het graag uit!

16:45 uur
Vertrek huiswaarts.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:
Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lekker diner of een (live cooking) buffet voordat u weer naar huis gaat; vraag ons naar de mogelijkheden!

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 77,50 per persoon
55 – 62 personen € 75,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* 2 kopjes koffie of thee en ‘Kuchen’ (gebak)
* entree en presentatie Meyer Werf door Nederlandstalig gids
* lunchbuffet inclusief drankjes als beschreven
* entree en rondleiding Hooghoudtfabrieken incl. 2 consumpties
* Duitse Belastingen
* verzorging van de chauffeur

Foto 2 Papenburg Marketing GmbH

GPS sloepentocht op de Kagerplassen

GPS SLOEPENTOCHT OP DE KAGERPLASSEN!

12:15 uur
Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Leiden. U kunt u natuurlijk ook eerder naar Leiden vertrekken en ‘s morgens bijvoorbeeld een bezoek aan Corpus brengen (entree ca. € 15,= p.p.) of deelnemen aan het ludieke Ganzenbordspel in Leiden (ca. € 15,= p.p.)/. Ook een combinatie met Den Haag is mogelijk ( Madurodam /ca. € 14,= p.p.), Omniversum / ca. €  10,= p.p., allerlei strandactiviteiten, rondvaarten, steptochten solextochten, etc.).

Wilt u beginnen met een lunch dan kan dat ook in de buurt van Leiden vanaf ca. € 12,50 p.p.; wij werken het graag voor u uit!

13:30 uur
U wordt hartelijk ontvangen met koffie, thee en appeltaart met slagroom en terwijl u geniet van de koffie krijgt u alvast enige informatie over het middagprogramma waar u deelneemt aan een interactief bedrijfsuitje op en rondom de Kaagerplassen met een hoog teambuilding karakter!

Nadat uw gezelschap in teams van 8 personen is verdeeld gaat men per sloep, voorzien van een tablet met 4G internet, de strijd aan op het water. Ieder team bepaalt hierbij zijn eigen route. Het uiteindelijke doel van deze Interactieve game is uiteraard het scoren van zoveel mogelijk punten. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app probeert u met uw team zoveel mogelijk GPS coördinaten (waypoints) te bezoeken.

Op ieder gevonden coördinaat wordt een vraag of opdracht geactiveerd. Dit kan zijn: het beantwoorden van een vraag, het uitvoeren van team- of foto-opdrachten. Uiteraard leveren de wat verder gelegen coördinaten en moeilijkere opdrachten meer punten op dan de dichterbij gelegen coördinaten en makkelijke opdrachten.

Tailormade
Het is ook mogelijk een aantal bedrijf gerelateerde vragen in het programma op te nemen, waardoor uw programma een eigen karakter krijgt. Tijdens dit superleuke sloepuitje krijgen de teams regelmatig een tussenstand door, wat leidt tot een spannende competitie. Gedurende de game kunnen de teams onderling met elkaar chatten en staat u in directe verbinding met uw spelleider.

Let op! De spelleider is wellicht beïnvloedbaar en kan op sommige opdrachten bonuspunten verstrekken, mits u de opdracht op een ludieke wijze uitvoert!

17.00 uur
De teams druppelen weer binnen; er is tijd voor een drankje (niet inbegrepen) en aansluitend is er de prijsuitreiking (medailles) voor het beste team!

Extra informatie t.a.v. de vragen en opdrachten die men onderweg krijgt:
In het programma zitten vragen en opdrachten verwerkt als de teams op een waypoint arriveren. U kunt hierbij denken aan specifieke vragen over de omgeving (in dit geval de Kaagerplassen), hersenkrakers, rekenopdrachten en algemene kennisvragen. U kunt ook bedrijf gerelateerde vragen aanleveren of vragen met betrekking tot collega’s, die dan in het programma verwerkt zullen worden. Qua opdrachten moet u denken aan opdrachten zoals: “maak met je team een groepsfoto van een door jullie aangenomen originele yoga houding” of “bouw met uw team een zandsculptuur van jullie bedrijfslogo op het recreatiestrand ‘t Joppe” of “Leg binnen de speeltijd de tangrampuzzel”. De foto van het eindresultaat moet dan worden geüpload via de tablet, waardoor de spelleider bonuspunten kan geven.

Optioneel: extra “begeleide” teamopdrachten
Tegen een meerprijs van ca. € 250, = per opdracht + éénmalig ca. € 155, = voor de instructeur kan men één of meerdere begeleiders op eilandjes plaatsen voor een begeleide teamopdracht. De teams moeten dan met hun sloep aanleggen en krijgen een teamopdracht van de instructeur.

Mogelijke opdrachten zijn:
* Katapult bouwen:
Het team dient met een aantal balken, enkele stukken touw en fietsbinnenbanden een reuzenkatapult te bouwen naar eigen inzicht. Met deze katapult mag binnen een bepaalde bouwtijd slechts 1 proefschot worden afgevuurd. Welk team bereikt met het ‘echte’ schot de grootste afstand? Een ideale samenwerkingsopdracht, die naast het serieuze tintje zeker de nodige hilariteit teweeg zal brengen.

* Portofoon Tangram:
Een oud Chinees puzzelspel, waarbij vlakken in verschillende vormen tot een bepaalde figuur kunnen worden gelegd. De te leggen figuren worden aangegeven met een voorbeeld op papier. De ene helft van het team moet de te leggen figuren communiceren met de andere helft van het team, die de stukken in handen heeft. Alle communicatie vindt plaats middels een portofoon.

* Skilat lopen:
Zes teamleden nemen achter elkaar plaats op houten skilatten. Vervolgens loopt het team zo snel mogelijk het vooraf uitgezette parkoers af en dat klinkt gemakkelijker dan het is.  Teamwork en goede coaching is van belang om een snelle tijd neer te zetten.

Deze opdrachten zijn echter niet noodzakelijk, maar kunnen een leuke aanvulling zijn om in het programma op te nemen!
Wat betreft de drankjes aan boord; deze mag u zelf meenemen maar kunnen uiteraard ook verzorgd worden. In dat geval krijgt u een koelbox mee en de prijs voor frisdranken bedraagt ca. € 2,00 per consumptie. Men raadt alcohol gebruik af aan boord om problemen te voorkomen. Een hapje mee aan boord, bijvoorbeeld een ‘Hollands Plankje’ voor 4 personen (ca. € 10,00 per plankje) of tapas voor 4 personen (ca. € 12,50) kan ook!

17:30 uur

Vertrek naar uw dinerlocatie.

18:00 uur
Op een gezellige locatie staat een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas
* gebakken zalmfilet met een kruidenpuree en witte wijnsaus,
verse groenten, frites,
 frisse salade
* sorbetijs

Uiteraard is een ander menu of bijvoorbeeld een lekkere BBQ op de sloeplocatie ook mogelijk. U kunt ook kiezen voor een heerlijk live cooking buffet waarbij tevens uw drankjes zijn inbegrepen! Dit kan bijvoorbeeld vanaf 18.00 uur in Voorschoten op de vrijdag- en zaterdagavonden en ziet er als volgt uit:
Op een sfeervolle locatie staat een heerlijk live cooking Buffet voor u klaar. De koks staan geheel tot uw beschikking om uw vis- of vleesgerecht à la minute te bakken of te grillen en uiteraard kunt u ook zelf uw wok gerecht samenstellen. Verder kunt u genieten van heerlijke voorgerechten en een uitstekend nagerechtenbuffet met o.a. schepijs, bavaroises, fruit, gebak en soesjes. Na al dit lekkers sluit u af met een lekkere café crème, cappuccino, koffie verkeerd, espresso of een kopje thee!
Onbeperkt koffie, thee, frisdranken, bier en wijn zijn inbegrepen tot 22.00 uur!

Kiest u voor dit buffet in plaats van voor het 3 gangen diner dan betaalt u een toeslag van ca. € 16,00 per persoon op vrijdag en € 18,50 per persoon op zaterdag maar dan zijn natuurlijk ook de drankjes inclusief die er bij het diner nog bijkomen!

20.00 uur

Vertrek huiswaarts

21:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE
Wij kunnen u dit programma aanbieden voor € 119,00 per persoon bij een deelname van 60-64 personen. Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* Vervoer per luxe KEURMERK touringcar
* Kopje koffie of met gebak
* Uitwerking tailormade programma indien gewenst
* Deskundige Instructie van de Game
* Gebruik van 8 sloepen (maximaal 64 personen)
* Gebruik van tablets met 4G internet
* Medailles voor het winnende team
* drie gangen diner zalm als beschreven (excl. drankjes)
* Verzorging van de chauffeur
   Voor het varen is geen vaarbewijs nodig

TIP:
Komt dit arrangement boven uw beschikbare budget, dan kunt u overwegen om te kiezen voor een GPS sloepentocht zonder opdrachten. Na de uitleg vaart u met gebruik van een GPS systeem een leuke route over de Kagerplassen. De sloepen varen tijdens deze sloepentocht onafhankelijk van elkaar kriskras over de Kagerplassen. U vaart niet alleen op groot vaarwater maar ook in mooie afgelegen slootjes. Zo vaart u ontspannen en heel divers over de Kagerplassen. Snel varen tijdens dit leuke bedrijfsuitje is absoluut niet nodig. Onderweg kunt u eventueel bij een restaurantje op Kaageiland aanleggen voor een pauzedrankje De GPS sloepentocht is ca. 18 km lang en in tijd ca. 2 ¼ uur varen (excl. GPS uitleg). Kiest u hiervoor dan krijgt u een korting van ca. € 15,= per persoon.

Genieten in Rotterdam

GENIETEN IN ROTTERDAM!

08:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe Keurmerk touringcar in de regio en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Rotterdam.

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de Erasmusbrug waar de boot al op u ligt te wachten om u mee te nemen voor een prachtige rondvaart. We moeten ca.  een kwartiertje voor vertrek aanwezig zijn. De chauffeur kan u pal voor de aanlegsteiger uit laten stappen!

11:00 uur
Midden in het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste zeehaven ter wereld! U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg!
Aan boord staat een kopje koffie met appelgebak voor u klaar; toeslag voor een 2e kopje is ca. € 2,50 per kopje.

12:15 uur
Na de rondvaart wandelt u in 5 minuutjes naar de lunchlocatie.

12:30 uur
Op een sfeervolle locatie in een voormalig pakhuis, staat een goed verzorgde lunch voor u klaar: kroket, diverse soorten brood zoals maisbrood, suikerbrood, boerenbrood en verse afgebakken broodjes, jonge kaas, oude kaas, jonge geitenkaas, boerenham, gebraden kipfilet en Serrano ham, zoetbeleg en een kopje koffie, thee en melk.

13:45 uur
U bent weer terug bij de bus waarna het tijd is voor het middagprogramma. Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan:

* EUROMAST
Met een supersnelle lift bent u in een paar seconden op 100 meter hoogte en heeft u de tijd om van het uitzicht te genieten! De liefhebbers kunnen nog een stukje verder gaan met de Euroscoop*;
U ondergaat de sensatie van een raketstart waarna de cabine al draaiend doorgaat naar 185 meter hoogte. Vanaf dat punt heeft u een schitterend uitzicht over de stad en zijn havens.  Het maakt qua prijs overigens niet uit of men wel of niet doorgaat naar het hoogste punt! * De Euroscoop bezoeken is altijd onder voorbehoud! Bij slecht weer etc. heeft men het recht de Euroscoop te sluiten en kan men uiteraard wel tot het eerste platform op 100 meter komen! Duur ca. 1 uur/Kosten ca. € 9,00 per persoon

* RONDLEIDING MARKTHAL
In een rondleiding van een uur bezoekt u met een goed ingevoerde gids de Markthal, het nieuwste icoon van Rotterdam. De marktvloer, de dakterrassen van de marktpaviljoentjes, de tijdtrap en het indrukwekkende kunstwerk ‘Hoorn des Overvloeds’ van Arno Coenen. Verder kunt u veel interessante achtergrondinformatie verwachten over de Markthal. Vanzelfsprekend geven de gidsen u graag tips voor leuke zaakjes in de Markthal!  Duur ca. 1 uur/maximaal 15 personen per gids/ Kosten ca. € 100,- per gids

* BEZOEK AAN VAN NELLE FABRIEK
Deze unieke ‘fabriek’ uit het 1931 is het monument van het Nederlands modernisme. Wereldberoemd vanwege het progressieve ontwerp waardoor lucht, licht en ruimte        een nieuwe betekenis kregen in de architectuur. In 2014 voltooide UNESCO de internationale erkenning van dit bijzondere gebouw door toekenning van de werelderfgoed-status. Met een ervaren Van Nelle-gids loopt u door en rondom de fabriek en begrijpt u waarom dit baanbrekende ontwerp van internationale betekenis is.  In een uur komt de architectuur, de geschiedenis van Van Nelle, het productieproces en de transformatie van een fabriek naar een nieuwe toekomst aan bod. Kosten ca. € 165, = per gids/ duur ca. 1 uur/ maximaal 20 personen per gids.

* RONDLEIDING KUIP
Vanaf 15 personen is het mogelijk een twee uur durende privérondleiding te reserveren. Er zullen geen andere bezoekers bij de groep aansluiten. Tijdens deze rondleiding brengt u een bezoek aan verschillende hoogtepunten van De Kuip zoals de spelerstunnel en het ereterras. Een bezoek aan het Feyenoord Museum is hierbij uiteraard inbegrepen. Na afloop van de rondleiding wordt de (opgedane) Feyenoord kennis getest d.m.v. de rode/gele kaarten quiz, met een leuke verrassing voor de winnaar!
Kosten ca. € 15, = per persoon inclusief quiz en een verrassing voor de winnaar van de quiz! (Alleen mogelijk indien er geen wedstrijden gespeeld worden)

*  RONDLEIDING SS ROTTERDAM
Na uw eerste stappen over de loopplank ontdekt u het: U stapt in een andere en volkomen eigen wereld. De wereld van de levende legende “De Rotterdam”! Ervaar het exclusieve cruisegevoel en de magie van vroeger met het vrije gevoel van nu. Tijdens uw rondwandeling liggen meer dan 50 jaar illustere scheepsgeschiedenis en een magistraal schip vol vaderlandse cultuurhistorie aan uw voeten!

Het stoomschip Rotterdam is het vijfde schip met die naam, dat door de Holland Amerika Lijn in de vaart werd gebracht. Zij is het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd en geldt als visitekaartje van Nederlands vakmanschap op scheepsbouwgebied. Bezoek met deze rondleiding de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten. De hooggelegen sportdekken en de achtersteven bieden u een fantastisch uitzicht. Kijk rond in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. De authentieke zalen zijn, indien beschikbaar, adembenemend! Deze tour laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bekijk ook de korte film in het Experience Centre. Hier maakt u een reis van Rotterdam naar New York in enkele minuten. Maak deze rondleiding over het schip met audiofoon en luister naar de aanwijzingen en scheepsverhalen van de Shiphosts. Duur ca. 75 minuten/kosten entree + audiotour ca. € 13,50 p.p.

Natuurlijk kunt u uw gasten ook vrije tijd geven (of eerst een rondleiding Markthal en daarna vrije tijd; op zaterdag is er ook een gezellige en grote markt en u zit ook gelijk midden in het centrum!) of u kunt een bezoek aan bijvoorbeeld Blijdorp, Museum de Kunsthal, Het Maritiem Museum, Delfshaven etc. brengen. Wilt u meer weten? Wij werken het graag voor u uit!

16:30 uur 
Vertrek huiswaarts. Uiteraard kunnen wij onderweg een heerlijk diner of een (live cooking) buffet voor u verzorgen; prijzen en suggesties op aanvraag.

18:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJINDICATIE:
35 -44 personen € 57,50 per persoon
45 – 6 personen € 54,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe KEURMERK touringcar
* havenrondvaart Spido 75 minuten
* 1 kopje koffie of thee met appelgebak
* heerlijke lunch met kroket en drankjes als beschreven
* vrije tijd in Rotterdam (excl. entreegelden/afhankelijk van wat men wil doen)
* verzorging van de chauffeur

 

 

Van Cruiseschip tot Apfelkorn (MeyerWerf)

09:00 uur
Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van bar, airco en toilet richting Duitsland. Onderweg gebruikt u aan boord van de touringcar een kopje koffie of thee met een heerlijke verse grote gevulde koek van de bakker! Natuurlijk is het ook mogelijk om in Duitsland voorafgaand aan de rondleiding over de werf twee kopjes koffie of thee met gebak te gebruiken; toeslag ca. € 4,00 per persoon.

11:00 uur
Bij de Werf aangekomen is het dan tijd voor een reis door de indrukwekkende wereld van de Oceaanreuzen!
Papenburg is de thuishaven van de grootste cruiseschepen. Tijdens uw bezoek aan de MEYER WERFT ervaart u van dichtbij, hoe de mooiste en meest luxe oceaanreuzen van de wereld worden gebouwd. De Meyer Werft is een SUPER MODERN BEDRIJF met een traditie van meer dan 200 jaar. Met meer dan 375 m lang, 75 m hoog en 125 m breed behoort het overdekte bouwdok van de werf tot de grootste ter wereld. Cruiseschepen als de „Homeric“, „Mercury“, „Aurora“ en „Radiance of the Seas“ zijn hier van stapel gelopen, en hebben de werf wereldberoemd gemaakt.

U krijgt eerst een interessante ca. 30 minuten durende uitleg (in het Nederlands, indien mogelijk) waarbij u alles over de werf en zijn geschiedenis, de schepen en de overtocht van de boten over de rivier de Ems te horen krijgt.  Daarna gaat u zelf op pad en kunt u o.a. vanuit de 2 bezoekersgalerijen de bouw van de cruiseschepen op afstand volgen. U eindigt uw bezoek aan de werf met een kijkje in het bezoekerscentrum en de Meyer shop.

Voor de echte liefhebbers is de Premium Tour een echte aanrader!
Ontdek exclusieve delen van het anders ontoegankelijke scheepswerf-terrein! Bekijk het werk op een van ‘s werelds modernste scheepswerven vanuit een compleet nieuw perspectief. De inscheping vindt plaats in het hart van het centrum van Papenburg. Een moderne scheepswerf shuttle brengt u naar het 45 hectare grote terrein van MEYER WERFT, tussen de enorme scheepswerfhallen en dokken, langs scheepsblokken met een gewicht tot 800 ton. In het midden van het bruisende leven van een hightechbedrijf, kijk je bijna over de schouders van de scheepswerfarbeiders en kom je nog dichter bij de cruiseschepen van morgen voordat je wordt begroet door de begeleider van het  bezoekerscentrum.

Bezoek daarna zelf de belevingstentoonstelling: deze toont niet alleen de meer dan 200-jarige geschiedenis van MEYER WERFT, maar ook de innovaties van vandaag. De premium tour laat je het beste van de traditionele Papenburg-scheepswerf zien! Deze tour duurt ca. 1 uur langer dan de standaard tour en is ca. € 12,00 per persoon duurder.

12:45 uur
Er wordt natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht dus op een gezellige locatie staat een lekker lunchbuffet voor u klaar: appelsap, sinaasappelsap en koffie, thee of melk, roerei en worstjes, diverse soorten worst en kaas, worst- en eiersalade, zoetbeleg, yoghurt en diverse soorten brood en boter. Voor een toeslag van ca. € 5,= p.p. is een uitgebreid warm- en koud buffet ook mogelijk!

14:00 uur
Vertrek richting de Brennerei.

15:00 uur
Deze Brennerei waar de bekende Apfelkorn wordt gebrouwen, is al sinds jaar en dag een bekende touringcarbestemming en men laat hier graag zien hoe het proces in zijn werk gaat waarmee dit populaire drankje tot stand komt! Het geheel ademt een nostalgische sfeer uit vanwege de prachtige keldergewelven en kloostergangen. De rondleiding duurt van 15.00 – 16.30 uur en er mag natuurlijk geproefd worden! Verder is er bij vertrek voor iedereen een aardigheidje en kunt u indien gewenst nog even shoppen in de bijhorende winkel!

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.
U kunt deze dag ook afsluiten met een lekker diner of (live cooking/BBQ)buffet; prijzen en suggesties op aanvraag.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 69,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument!

Deze prijs is inclusief:
• vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
• kopje koffie of thee met grote gevulde koek van de bakker
• entree en presentatie Meyer Werf
• uitgebreid lunchbuffet met drankjes als beschreven
• bezoek aan de Apfelkorn Brennerei inclusief rondleiding, proeverij en aandenken
• verzorging van de chauffeur

Het Openluchtmuseum & Het Klimbos

Het Openluchtmuseum & het Klimbos

09:00 uur
Vertrek uit Zwolle per luxe Keurmerk touringcar richting Arnhem.

10:00 uur
U bent inmiddels aangekomen in Arnhem waar u in een paar minuten van de busparkeerplaats naar het restaurant wandelt.

In de sfeervolle Kasteelboerderij van het Openluchtmuseum wordt u ontvangen met koffie of thee en heerlijk appelgebak. Toeslag voor een 2e kopje koffie bedraagt ca. € 2,50 per persoon.

Aansluitend heeft u de tijd om alvast rond te kijken in het prachtige Openluchtmuseum waar u zich in een mum terug waant in de vorige eeuw!
In het Openluchtmuseum kunt u zien hoe de Nederlander op het platteland van 1600 tot ca. 1980 woonde en werkte. In boerderijen en bedrijfjes, waaronder een bakkerij, papiermolen, wasserij en boerencafé, beleeft de bezoeker het verleden. Beroemd is de Zaanse buurt, maar ook de prachtige kruidentuin, kwekerij, landerij en het boerenerf zijn een bezoekje meer dan waard. Regelmatig ziet u ook de ambachtslui aan het werk.

Ook zijn er boeiende tentoonstellingen zoals “Spaarstation Dingenliefde”; hier maakt u kennis met de passie van de verzamelaar en komen haast vergeten aspecten uit ons dagelijks leven van vroeger weer naar boven. Toevallig of bewust bewaarde, heel gewone, voorwerpen zijn de stille figuranten in verhalen over het zware huishouden, de voorraadkast, paardenkracht en andere eens zo vertrouwde maar nu ‘verdwenen’ fenomenen uit het leven van de vorige generaties. In het museum rijden ook diverse historische trams; een kaartje voor deze trams is bij de prijs inbegrepen; men kan dan onderweg steeds in- en uitstappen!

TIP: Indien gewenst kunnen wij een rondleiding van 1,5 uur voor u reserveren. Uw gezelschap wordt dan in kleine groepjes verdeeld. De kosten voor de rondleiding bedragen ca. € 50,= voor maximaal 20 personen per gids. Mensen met een geldige Museumjaarkaart hebben gratis entree op vertoon van de kaart; zij krijgen daarom een korting van ca. € 7,= per persoon, die wij op de eindrekening met u zullen verrekenen

13:15 uur
Op een leuke locatie in het bos staat een goed verzorgde lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: groente- of tomatensoep (aan tafel geserveerd) rundvleeskroket, bruin en wit brood, zachte bolletjes bruin en wit, krentenbrood, 2 soorten vleeswaren, kaas, diverse zoetwaren, margarine en boter, koffie en thee naar believen.

14:45 uur
Verwachte aankomst parkeerplaats Berg & Bosch waarvandaan u in ca. 10 minuten naar het klimbos loopt.
Klimbos Apeldoorn is het hoogste én langste klimbos van Nederland!Eerst neemt de deskundige leiding alle veiligheidsregels en instructies met u door en worden de klimgordels aangemeten. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt om daarna in kleinere groepen, zelf de boom in te gaan!
De groene “Discovery” route begint op ca. 2 meter boven de grond en wie durft kan doorgaan tot maar liefst 15 meter hoogte op de zwarte route “No Limit”. De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Je mag uiteraard de makkelijke route meerdere keren doen!
Er zijn overigens ook andere activiteiten mogelijk zoals GPSchallenge, frisbeegolf, GPS wandeling, ATB tocht, bosdropping, adventure island etc. prijzen en omschrijving programma’s op aanvraag

18:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Eventueel is deze dag uit te breiden met diner of buffet, bijvoorbeeld: vooraf een kopje groentesoep, huzarensalade, appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom.  Kosten voor dit buffet zijn ca. € 20,= p.p. en u bent dan ca. 2 uur later thuis.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 78,50 per persoon
45 – 62 personen € 74,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. entree Openluchtmuseum inclusief tram
· 1 kopje koffie of thee met vers appelgebak
· lunch als beschreven incl. soep en kroket
. entree Klimbos inclusief instructies en huur materiaal
· verzorging van de chauffeur

Geef mij maar Amsterdam

Geef mij maar Amsterdam

Heerlijke dag in Mokum inclusief keuzeprogramma dus wordt het griezelen in de Dungeons of een bezoek aan de Heineken Experience?

09:00 uur
Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Amsterdam.

10:30 uur
U bent inmiddels aangekomen in Amsterdam waar u natuurlijk begint met 2 kopjes koffie of thee en gebak.

11:15 uur
Aansluitend is het tijd voor een mooie rondvaart door de bekende Amsterdamse grachten! Onderweg krijgt u uitleg via een meertalige band en geniet u van Amsterdam vanaf het water!

12:30 uur
Op een gezellige locatie staat de lunch voor u klaar: kroket, onbeperkt witte en bruine broodsoorten, zoetbeleg, diverse soorten vleeswaren, kaas, koffie, thee en melk.

13:45 uur
Tijd voor het middagprogramma. U kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

1) Een bezoek aan de Amsterdam Dungeons; de meest griezelige ervaring die men in Amsterdam kan hebben! Uw gezelschap wordt meegenomen in de oude donkere kelders van de hoofdstad ten tijde van de VOC, de Spaanse Inquisitie en de zwarte pest.  Interactieve situaties en angstaanjagende verhalen met professionele acteurs in een griezelige omgeving. Heksen, moordenaars, een spiegellabyrint, martelwerktuigen bezorgen de groep een ervaring die ze werkelijk kippenvel geeft…… Niet geschikt voor mensen die nerveus zijn van aard……… maar voor groepen die een beetje lef hebben is het een niet te missen attractie! Kosten ca. € 17,50 p.p. / duur ca. 1,5 uur.

2) Een bezoek aan ‘Neerlands Trots; de Heineken Brouwerij die vandaag de dag dienst doet als de Heineken Experience!
Een museale attractie waar u kennis maakt met de Heineken onderneming. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid te genieten van een heerlijk glas Heineken! (2 consumpties /bier, sinas, cola of water zijn inbegrepen). Laat u verrassen; ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal uw eigen route door het Heineken van vandaag. Ontdek als Heineken flesje de snelheid van een bottellijn. Test uw kennis van het brouwproces, geniet van een goed glas Heineken bier en ontdek dat Heineken meer is dan kwaliteitsbier – een brouwerij met respect voor mensen, samenleving en milieu. Heineken staat voor plezier in het leven.  Beleef het in de Heineken Experience!
Kosten ca. € 16,= p.p. / duur ca. 1,5  uur.

3) Een puzzeltocht per waterfiets; vanaf het water maakt u in uw eigen tempo, en ongestoord door het drukke  verkeer, een puzzeltocht per waterfiets inclusief kroeg stop. In teams van 4 personen vaart u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei serieuze en ludieke vragen beantwoordt. Mocht het regenen dan krijgt u een dakje op uw canalbike! Zo kan uw programma nooit in het water vallen! Kosten ca. € 25,= p.p. / duur ca. 2,5 uur.

4) De ludieke scrabbletour! U neemt deel aan een leuke en originele scrabbletocht over de Wallen, door de binnenstad en door de Jordaan. Bij iedere vraag zijn er letters te verdienen die gezamenlijk een woord vormen. Bij het eindpunt wint het team met de meeste juiste woorden. De combinatie van de leuke route en de interessante vragen zorgen voor een optimale hoeveelheid beziens- en wetenswaardig-heden. Een consumptie is aan het eind van de tocht inbegrepen tijdens de prijsuitreiking voor het beste team! (dit vindt dan plaats in een cafeetje). Kosten ca. € 16,50 p.p. / duur ca.  2,5 – 3 uur.

5) Wat ook zeer de moeite waard is, is de zangles met cd opnameOp een gezellige locatie wordt u klaargestoomd voor een cd opname en natuurlijk begin je niet zomaar aan zoiets! Eerst krijgt uw hele gezelschap zangles van juf Joke die dit op bijzondere wijze zal doen en natuurlijk in het onvervalst Amsterdams! Succes verzekerd!! Daarna is het tijd om samen met de accordeonist een cd vol smartlappen op te nemen. In de tekstboekjes staan meer dan 50 nummers, met een lach en met een traan; van Johnny Jordaan tot Hazes en de Zangeres zonder Naam. Op verzoek zijn er ook Engels- en Duitstalige liedjes. Na afloop is er 1 cd die u mee mag nemen en zelf kunt kopiëren. Wilt u dat er voor iedereen een cd is dan betaalt u een toeslag van ca.€ 4,50 p.p. Kosten voor een drankje tussen de bedrijven door ca. € 3,50 per stuk. Kosten voor zangles incl. opname ca. € 17,50 p.p. / tijdsduur ca. 2 uur (eenmalige toeslag zangjuf ca. € 175,= totaal).
TIP: het is het leukst wanneer niemand weet dat dit gaat gebeuren; zij laat de mensen dan denken dat het gaat om een cursus paaldansen en de reacties zijn dan erg leuk……!!!!

6) Een bezoek aan de diamantair; Amsterdam en diamanten horen sinds de zestiende eeuw bij elkaar. Vier eeuwen vakmanschap hebben ervoor gezorgd dat op de dag van vandaag de faam van Amsterdam als centrum van diamanthandel- en industrie wereldwijd is. U krijgt hier een interessante rondleiding waarbij u kunt zien hoe een ruw stukje steen verandert in een schitterend diamant. Tevens brengt u een bezoek aan de toonzalen. Een kopje koffie of thee is inbegrepen. Entree en rondleiding zijn gratis en dit duurt ca. 1 uur

7)Een bezoek aan het wereldberoemde en steeds vernieuwende Wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds. Hier staat u oog in oog met nationale- en internationale beroemdheden en wordt de Nederlandse geschiedenis op een unieke manier weergegeven. Bijzonder is Scream!; voor de liefhebbers van spanning en sensatie én….denk er niet te licht over want dit is echt eng! Je ziet roemruchte moordenaars, hun huiveringwekkende martelwerktuigen en angstaanjagende misdadigers. Zorg dat je uit hun handen blijft! Kosten ca. € 17,50 p.p. / duur ca. 1,5 uur.

8) Een bezoek aan de Amsterdam ArenA; deskundige gidsen nemen u mee voor een interessante en leuke rondleiding die ook voor de niet voetballiefhebbers zeer de moeite waard is!
Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan Ajax, en andersom natuurlijk! World of Ajax biedt bezoekers de mogelijkheid om, juist op dagen dat Ajax niet speelt, het ultieme ‘Ajaxgevoel’ te beleven. De thuishaven van Ajax, de ArenA, tevens één van de grootste multifunctionele stadions van Europa, is een rondleiding meer dan waard. Ervaren gidsen leiden u langs de diverse plekken in het stadion welke een unieke kijk bieden op o.a. de veelbesproken grasmat, het bijzondere schuifdak, de koninklijke loge etc. Natuurlijk wordt het Ajax Museum in de rondleiding ook meegenomen. De gids voert u door de 100 jarige geschiedenis van de ‘godenzonen’; historisch en recent audiovisueel materiaal, de cups en de prijzen, audiofragmenten, films en videobeelden laten u zien hoe een jongensdroom is uitgekomen. Kosten ca. € 15,= p.p. / duur ca. 1,5 uur.

9) Een leuk 2 uur durende fietstocht met gids, waarbij u kunt kiezen uit de kleine Amsterdamtour of de Jordaantour.
Jordaantour: Wie heeft niet van de Jordaan gehoord, de meest populaire buurt van Amsterdam? Proef de sfeer van Johnny Jordaan, Tante Leen, de Westertoren, de schilderachtige straatjes vol met aparte winkeltjes en restaurantjes. Twee uur puur Mokum met natuurlijk een pauze in een echt Jordanees café (drankjes niet inbegrepen).
Amsterdamtour: Met deze twee uur durende tocht leert u het echte en bruisende Amsterdam kennen. Deze tour vertrekt ook iedere dag voor individuele inschrijvingen. U volgt op deze gezellige en prachtige tocht een route waarin alle belangrijke bezienswaardigheden zijn opgenomen. Onze gidsen zullen u kennis laten maken met de beroemde grachtengordel, de Jordaan, het Vondelpark, de antiekbuurt en nog veel meer. Een echte aanrader voor mensen die in een beperkte tijd veel willen zien en horen. Kosten ca. € 21,50 per persoon incl. fietshuur / Duur ca. 2 uur

10) Schiphol achter de schermen Kom er met de Schiphol Behind the Scenes achter hoe een luchthaven van het formaat van Schiphol echt werkt! Wat is er allemaal nodig om al die vliegtuigen te laten opstijgen en landen? Hoe houdt de luchthaven alles Veilig? Bij binnenkomst in de bus ontstaat meteen het gevoel van boarden in een vliegtuig door de geluiden uit de verkeerstoren, de welkomstschermen en de boarding pass. Een vertelscherm neemt je vervolgens mee over de luchthaven Schiphol en legt je uit wat er allemaal bij komt kijken om het vliegverkeer op Schiphol mogelijk te maken. Je komt van alles te weten over onder andere de terminal, het banenstelsel, de aanvliegroutes, baanonderhoud, bagage en de vogelwacht. Tevens duiken we tijdens de tour even terug in de tijd. Zo was de eerste vlucht in 1916 een militaire vlucht, ging er al bij de eerste burgervlucht in 1920 vracht mee en zijn er drie verschillende verklaringen voor de herkomst van de naam Schiphol. Kortom: Schiphol Behind the Scenes is veel meer dan een rondleiding, het is een ervaring van de dynamiek van de luchthaven. Duur ca. 1 uur / maximaal 46 personen per ronde / Kosten ca. € 17,50 p.p.

11) Rondleiding achter de schermen van Koninklijk Theater Carré Op 3 december 1887 openden de deuren van Carré. Het majestueuze gebouw aan de Amstel, gebouwd als circustheater, groeide uit tot Nederlands meest beroemde theater, huis voor cabaret, theater, muziek, ballet, musical en, gelukkig, nog steeds voor het circus. Na 126 jaar is de geschiedenis van Carré nog overal voelbaar en tegelijk gaat achter de schermen een ultramodern theater schuil.

Met een uitgebreide rondleiding kunt u proeven van het dynamische leven in Carré en krijgt u een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven. De gids neemt u mee langs het toneel, de foyers en de kleedkamers.  Onderweg hoort u allerlei bijzondere verhalen over de voorstellingen, artiesten en architectuur en leert u welke waargebeurde sprookjes zich de afgelopen 126 jaar hebben afgespeeld in Carré. Dichter bij het geheim van Carré kunt u niet komen! Duur ca. 1 uur / prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers maar ligt bij ca. 25 personen rond de € 14,50 p.p

12) Rondleiding Rijksmuseum Het Rijksmuseum biedt diverse rondleidingen voor groepen aan, zoals de Oranje Tour, de Rondleiding 19e of 20e eeuw, de Cuypersroute etc. Groepsrondleidingen kosten ca. € 75,= per 15 personen en duren ca. 1 uur. Deze prijs is excl. de entree van ca. € 17,50 p.p. voor het museum. Mensen met een MJK hebben gratis entree! Duur ca. 3 uur.  Handig……. met een groepsboeking hoeft u niet in de rij te staan!

13) Rondleiding Hermitage Voor wie Sint Petersburg een tikkeltje te ver is, is er nu de mogelijkheid een deel van de collectie te bekijken in Amsterdam!
Voor de collectie in Sint Petersburg werd de basis gelegd door Tsaar Peter de Grote (1672-1725). Hij  trok in 1697 in het geheim mee met een Russisch gezantschap naar West-Europa voor diplomatiek overleg. Daar gaf de Tsaar opdracht schilderijen te kopen en trok kunstenaars aan om in Rusland te werken. Van de ruim drie miljoen objecten zijn er zo’n 65.000 te zien in de 350 zalen die de Hermitage Sint Petersburg rijk is. Daarnaast worden er delen van de enorme collectie getoond in satellietmusea, zoals de Hermitage Amsterdam.  Het overgrote deel van de verzameling bevindt zich in de depots. Groepsrondleidingen kosten ca. € 90,= per 15 personen en duren ca. 1 uur; deze prijs is excl. de entree van ca. €15,= p.p.voor het museum. Mensen met een MJK hebben gratis entree!

14) Wandeling met een Verhalenverteller; ludieke tocht door het centrum van de stad!
Amsterdam: onmogelijke stad! Het is een mirakel dat deze stad ooit is ontstaan en nog steeds bestaat. Want ruim 800 jaar geleden was het hele gebied rond Amstel en IJ drassig, waterig en zompig. Alles wat er op gebouwd werd zakte langzaam weg. Hoe kon op die plek toch een stad verrijzen, en hoe kwam Amsterdam tot haar ongekende groei? Beleef dit “Mirakel van Amsterdam”.

Extra informatie: Deze wandeling moet u zien als een soort theaterwandeling. De verteller neemt je mee de stad in. Je wandelt door het decor van het eeuwenoude centrum terwijl je de helden, schurken en heiligen van de stad ontdekt. Duur ca. 1,5 uur / Kosten ca. € 16,= p.p.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden in Amsterdam maar zo heeft u alvast een idee. Mocht u toch iets anders willen doen dan maken wij graag een aangepast voorstel. Ook is het altijd leuk om de mensen vrije tijd te geven alvorens te vertrekken naar het dineradres!

17:00 uur
Vertrek uit Amsterdam richting dineradres. 
(dit kan ook eerder of later; afhankelijk van het middagprogramma en u kunt natuurlijk ook in Amsterdam blijven voor een uitstekend diner of buffet!; we hebben her talloze leuke locatie zoals Bazar op de Albert Cuyp of Dreams, net buiten het centrum waar een heerlijk onbeperkt koud en warm buffet incl. drankjes voor u klaar staat!)

18:30 uur
U sluit de dag af op een sfeervolle locatie met een uitstekend diner dat er als volgt uit kan zien:
Hollandse Groentesoep
Varkensoester met roomsaus, gebakken aardappelen, frites,
2 soorten groente, rauwkost en mayonaise
* Coupe vanille ijs met vruchtjes en slagroom

Voor een toeslag van ca. € 4,50 p.p. kunnen wij u ook een uitstekend buffet aanbieden: huzarensalade, vissalade, salade van de chef, appel compote, tropische fruitsalade, rauwkostsalade, ossenhaas met Stroganoff-saus, varkenshaas met champignonroomsaus, Cajun schotel, vers gebakken kibbeling, gehaktballetjes, satéstokjes met satésaus, heerlijk gebraden kippenboutjes, zigeunerspiesjes met zigeunersaus, vers gebakken frites, gebakken aardappels, kruidenboter, stokbroden, buffetbolletjes en uienkaas brood. Het dessert bestaat uit een lekkere coupe vanille ijs met vruchtjes en slagroom.

U kunt ook voor een ander diner of een live cooking of BBQbuffet kiezen en ook een andere locatie is natuurlijk mogelijk! Zonder diner krijgt u een korting van ca. € 16,00 per persoon en bent u ca. 2 uur eerder thuis.

21:15 uur
Verwachte thuiskomst; 
Einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 74,00 per persoon
45 – 62 personen € 70,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe Keurmerk Touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met appelgebak en slagroom
· rondvaart Amsterdam
· koffietafel met kroket als beschreven
· middagprogramma (excl. entreegelden middagprogramma als beschreven)
· drie gangen diner varkensoester (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur