Archives

Voetgolf en stamppotbuffet

Voetgolf en stamppotbuffet

Wij bieden diverse all-in bedrijfsfeesten aan voor verschillende doelgroepen, waaronder Voetgolf en stamppotbuffet . Samen het bos in op een mountainbike, onder begeleiding van een instructeur, met een gps de weg zoeken door de bossen:
luchtig om een band te scheppen of echt aangewezen zijn op elkaar.

Het doel van je teambuildingsactiviteiten bepaalt de keuze voor de activiteiten. En keus is er genoeg om te werken aan de teambuilding bij de wilgenweard in het mooie Overijssel!

Wij verzorgen All-in bedrijfsfeesten , dat houdt in vervoer ,activiteit en eten/drinken.
Zo heeft u geen onverwachtse kosten achteraf.
De prijs van dit all-in bedrijfsfeest is gebaseerd op het volgende:

* 2 uur lang voetgolfen
* stamppotbuffet
* 2 uur lang onbeperkt drinken
* vervoer

uitbreidingen zijn mogelijk tegen meerprijs.

Daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

Da Vinci Code groepsuitje

Da Vinci Code groepsuitje

De Da Vinci Code is een van de meest gelezen boeken van de afgelopen jaren, wereldwijd zijn er 60,5 miljoen exemplaren verkocht. Het boek is in 44 talen vertaald. Veel mensen die het boek gelezen hebben vragen zich af wat er waar is van de opmerkelijke en mysterieuze zaken die in het boek als waarheid gepresenteerd worden.

Da Vinci Code is een thriller die een fictieve zoektocht naar de Heilige Graal beschrijft. De heilige graal is de beker waaruit Jezus dronk tijdens het laatste avondmaal. De beker zou ook gebruikt zijn tijdens de kruisiging om het bloed van Christus op te vangen.

Wilt u achter de mysterieuze verhalen van de Da Vinci Code komen, en een spannend bedrijfsuitje beleven dan is dit wat voor u!

Kraak geheime codes en je vind iets bijzonders in het ondergrondse gangenstelsel. Wat is er allemaal aan de hand op dit Da Vinci Code groepsuitje?

  • Speciale indooractiviteiten
  • 4 uur lang speurplezier
  • Leuk uitnodigingsspel
  • Win een Vegas reis
  • inclusief vervoer

Gezellig binnen met elkaar bezig zijn! Maar … wees alert op onverwachte wendingen! Niets is wat het lijkt, dit wordt een verrassend uitje!

Laat u meeslepen in dit avontuur vol raadsels en verrassingen!

Tip: boek aansluitend een stamppotbuffet.

Kijk ook eens naar onze andere groepsuitjes: Voetgolf en Stamppotbufet

Tuk Tuk rijden

Tuk Tuk rijden

Een gezellig en sociaal bedrijfsuitje!

Geniet van het winterse landschap vanuit retro TukTuk’s. Zoek de route, voer opdrachten uit en verwarm u op onder fleecedekens en met warme chocolademelk! |
Een gezellig dagje Tuk Tuk rijden met een knus tintje.
Inclusief:

* 4 uur touren op de Tuk Tuk
* Gezellige opdrachten onderweg
* Uniek uitnodigingsspel
* Kans op reis naar Las Vegas

Tuk Tuk rijden is een bijzondere ervaring, U kunt zelf uw tempo bepalen je zit zelf achter het stuur en bepaald u eigen route. Lekker warm cafeetje onderweg? Alles is mogelijk!

* € 69,50 per persoon op basis van 4 personen per TukTuk  inclusief busreis
Super gezellig! Een echte aanrader!

Tip: aansluitend een Winter BBQ met stamppotbuffet boeken!

Lelijke Eendentour XL

Lelijke Eendentour XL

Op zoek naar iets ludieks? Dan is deze Lelijke Eendentour XL iets voor u! Een verrassende toertocht met 2CV’s, oftewel Lelijke Eenden. Na de ontvangst en uitleg met koffie en cake, gaat u met z’n vieren op stap in uw eigen Lelijke Eend.  Met het roadbook op schoot rijdt u van checkpoint naar checkpoint. De verschillende navigatietechnieken zorgen voor de nodige hilariteit onderweg.

Een mooie route over kronkelende landweggetjes door de bossen en het rivierenlandschap van het Overijsselse Vechtdal. En bij mooi weer gaat het dak er af! Na iedere etappe verzamelen de eenden zich voor ludieke opdrachten met de auto’s (o.a. blind fileparkeren) en uiteraard een hapje en een drankje. Joie de Vivre! Geniet van het leven!

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Middagprogramma van 12.00 t/m 17.30