Nieuws / Media

Leerlingen van de opleiding Beveiliger niveau 3

Wij hebben weer het vervoer verzorgd voor de leerlingen van de opleiding beveiliger MBO niveau 3.  Met onze touringcar hebben wij de leerlingen naar de oefeningen van de Landelijke Mobiele Eenheid van de Politie gebracht. Dit is met succes verlopen.

MEER INFORMATIE

Treinstremming

Omdat Pro Rail met het spoor bezig gaat rijden wij elke dag vanaf 5 juni tot en met eind augustus 2017 met 3 bussen de treinstremming.

MEER INFORMATIE

Nieuwe samenwerking

IJsseltours is een samenwerkingsverband aangegaan met Elbo Bus TCR Tours Sickman Reizen Blok Tours Boerhof Reizen Wij huren van elkaar touringcars en chauffeurs.  

MEER INFORMATIE

Catering Ijsseltours

Bakker Wim uit Zwolle verzorgd voortaan de catering in de touringcars van IJsseltours. Bakker Wim is de eerste en enige, echte internetbakker van Nederland. U krijgt een lekker lunchpakketje mee in een afgesloten bakje waardoor het vers blijft.

MEER INFORMATIE

De tien voordelen van IJsseltours

De 10 voordelen van Touringcarbedrijf IJsseltours:  24 uur per dag bereikbaar  Prijs kunt u telefonisch opvragen Goede prijs en kwaliteit verhouding  Geen kosten achteraf.  Familiebedrijf korte lijnen en 1 contactpersoon  Samen met Taxi Centrale Zwolle beschikken wij over 180 voertuigen vervoer van 1 tot 91 personen in 1 voertuig.  Wij zijn franchisenemer van DVG.nl en […]

MEER INFORMATIE

Sponsorcontract VV Berkum

Sponsorcontract VV Berkum Dit jaar is het sponsor contract van VV Berkum weer verlengd voor 3 jaar. IJsseltours is al jaren trotse sponsor van de voetbalvereniging.  

MEER INFORMATIE

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp: Vanaf 10 oktober 2016 zijn wij ook te bereiken via WhatsApp, dit om uw vragen zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden. Zo kunt u nu via WhatsApp een offerte aanvragen, beschikbaarheid van de touringcars opvragen en natuurlijk uw vragen stellen. Voor wijzigingen van bestaande boekingen kunt u per mail contact opnemen. […]

MEER INFORMATIE

Top 5 busreizen

1. Foute Party 2017 Krijg jij ook nooit genoeg van het foute uur? Of heb je gewoon zin in een leuk feestje? Ook dit jaar organiseert Q-Music weer een foute party 2017. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden 2. Markthal Rotterdam: Elke eerste maandag van de maand regelen wij uw […]

MEER INFORMATIE