Nieuws / Media

Gezocht: Touringcarchauffeurs!

IJsseltours is per direct op zoek naar touringcarchauffeurs! Herken jij jezelf in het volgende profiel? – Gemotiveerd – Flexibel inzetbaar voor ritten in binnen- en buitenland – In bezit van rijbewijs D – In staat om de ritten volgens ons motto, Vlot, Veilig en Verantwoord te rijden Het aantal uren is in overleg. Neem dan […]

MEER INFORMATIE

Catering IJsseltours

Bakker Wim uit Zwolle verzorgd voortaan de catering in de touringcars van IJsseltours. Bakker Wim is de eerste en enige, echte internetbakker van Nederland. U krijgt een lekker lunchpakketje mee in een afgesloten bakje waardoor het vers blijft.

MEER INFORMATIE

De tien voordelen van IJsseltours

De 10 voordelen van Touringcarbedrijf IJsseltours:  24 uur per dag bereikbaar  Prijs kunt u telefonisch opvragen Goede prijs en kwaliteit verhouding  Geen kosten achteraf.  Familiebedrijf korte lijnen en 1 contactpersoon  Samen met Taxi Centrale Zwolle beschikken wij over 180 voertuigen vervoer van 1 tot 91 personen in 1 voertuig.  Wij zijn franchisenemer van DVG.nl en […]

MEER INFORMATIE

Sponsorcontract VV Berkum

Sponsorcontract VV Berkum Dit jaar is het sponsor contract van VV Berkum weer verlengd voor 3 jaar. IJsseltours is al jaren trotse sponsor van de voetbalvereniging.  

MEER INFORMATIE

Sponsoravond WVF

Op woensdag 13 april hield voetbalvereniging WVF zijn jaarlijkse sponsoravond wvf, het thema van deze avond was “Proeven en beleven”. Het was zeer geslaagde avond!

MEER INFORMATIE

Erkend leerbedrijf ECABO en SBB

Erkend leerbedrijf ECABO en SBB.
IJsseltours beschik over de status Erkend Leerbedrijf. Deze is erkend door Stichting ECABO. Naast ECABO is IJsseltours ook aangesloten bij SBB (voormalig Kenwerk).

MEER INFORMATIE

Sponsorcontract BeQuick

Sponsorcontract BeQuick Vanaf dit moment zijn wij één van de sponsoren van BeQuick. Op 19 september 2015 heeft Martin Postma, één van onze collega’s, het sponsorcontract getekend bij de voetbalvereniging BeQuick te Zwolle.

MEER INFORMATIE

Vervoerscontract scholen

Wij hebben met acht scholen uit Zwolle een vervoerscontract afgesloten. De school kan dan zelf de busprijs berekenen en voor de reis precies weten welk bedrag ze aan de student moeten vragen, zo kunnen zij dit op hun begroting zetten. De scholen met wie wij een vervoerscontract hebben hoeven dan niet voor elke aanvraag ons te […]

MEER INFORMATIE

Hoofdsponsor VV Berkum

Hoofdsponsor VV Berkum Al een paar jaar zijn wij hoofdsponsor van VV Berkum. Met ingang van het nieuwe seizoen hebben wij weer een nieuw contract getekend om hoofdsponsor van VV Berkum te zijn. Wij zijn hier erg blij mee!

MEER INFORMATIE