Nieuws / Media

Nederlands Nationaal Rugby team.

Het Nederlands Nationaal Rugby team heeft afgelopen zaterdag 26 augustus een wedstrijd gespeeld in Osnabruck. Ijsseltours heeft het vervoer vlot , veilig en verantwoord verzorgd. Het NL team was zeer tevreden over ons en wij over het Team. Dit is met succes verlopen.

MEER INFORMATIE

Leerlingen van de opleiding Beveiliger niveau 3

Wij hebben weer het vervoer verzorgd voor de leerlingen van de opleiding beveiliger MBO niveau 3.  Met onze touringcar hebben wij de leerlingen naar de oefeningen van de Landelijke Mobiele Eenheid van de Politie gebracht. Dit is met succes verlopen.

MEER INFORMATIE

Catering IJsseltours

Bakker Wim uit Zwolle verzorgd voortaan de catering in de touringcars van IJsseltours. Bakker Wim is de eerste en enige, echte internetbakker van Nederland. U krijgt een lekker lunchpakketje mee in een afgesloten bakje waardoor het vers blijft.

MEER INFORMATIE

De tien voordelen van IJsseltours

De 10 voordelen van Touringcarbedrijf IJsseltours:  24 uur per dag bereikbaar  Prijs kunt u telefonisch opvragen Goede prijs en kwaliteit verhouding  Geen kosten achteraf.  Familiebedrijf korte lijnen en 1 contactpersoon  Samen met Taxi Centrale Zwolle beschikken wij over 180 voertuigen vervoer van 1 tot 91 personen in 1 voertuig.  Wij zijn franchisenemer van DVG.nl en […]

MEER INFORMATIE

Sponsorcontract VV Berkum

Sponsorcontract VV Berkum Dit jaar is het sponsor contract van VV Berkum weer verlengd voor 3 jaar. IJsseltours is al jaren trotse sponsor van de voetbalvereniging.  

MEER INFORMATIE

Sponsoravond WVF

Op woensdag 13 april hield voetbalvereniging WVF zijn jaarlijkse sponsoravond wvf, het thema van deze avond was “Proeven en beleven”. Het was zeer geslaagde avond!

MEER INFORMATIE

Erkend leerbedrijf ECABO en SBB

Erkend leerbedrijf ECABO en SBB.
IJsseltours beschik over de status Erkend Leerbedrijf. Deze is erkend door Stichting ECABO. Naast ECABO is IJsseltours ook aangesloten bij SBB (voormalig Kenwerk).

MEER INFORMATIE

Sponsorcontract BeQuick

Sponsorcontract BeQuick Vanaf dit moment zijn wij één van de sponsoren van BeQuick. Op 19 september 2015 heeft Martin Postma, één van onze collega’s, het sponsorcontract getekend bij de voetbalvereniging BeQuick te Zwolle.

MEER INFORMATIE