IJsseltours

Touringcarbedrijf IJsseltours is in haar meer dan 30 jarig bestaan uitgegroeid tot een begrip in Zwolle en omstreken. Het jonge wagenpark vervoert dagelijks grote groepen mensen naar scholen, bedrijven en instellingen. Maar ook dagtochten, excursies, schoolreisjes en meerdaagse binnen- en buitenlandse reizen behoren tot het dagelijkse werk.

Al vanaf het begin staat IJsseltours voor kwalitatief personenvervoer. Chauffeurs voldoen aan alle eisen die aan hen gesteld worden. Maar daar houdt het voor IJsseltours natuurlijk niet mee op. Alle chauffeurs krijgen ook aanvullende opleidingen om zo de service en kwaliteit naar de klant op een hoog niveau te houden.

Daarmee kunnen we stellen dat onze chauffeurs van alle markten thuis zijn. Mede door hun jarenlange ervaring zijn zij onze gastheren op de weg en doen ze hun best om elke rit naar tevredenheid van de klant uit te voeren.

Door het directe contact met de klant kunnen de medewerkers op kantoor  in Zwolle snel een scherpe offerte op tafel leggen en mocht de klant aanpassingen willen maken, dan is dat geen enkel probleem.

De klant staat bij ons centraal en is ook altijd van harte welkom in ons nieuwe pand aan de Hoekerweg 14 in Zwolle. Nieuwsgierig geworden naar wat IJsseltours voor u kan betekenen, komt u gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bellen kan natuurlijk ook: 038 – 49 71 702 of mailt u naar info@ijsseltours.nl

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.