Zippa Zebra’s Funjungle

Zippa Zebra’s Funjungle

Zippa Zebra’s Funjungle is een ruim opgezette indoor-speeltuin met in totaal 2000 m2 speelplezier. Zoals de naam het al verraadt, is de speeltuin geheel in junglestijl ingericht, waar je kunt uitleven met allerlei ballenbaden, springkussens, glijbanen, tokkelbanen, slingertouwen, schietkooi, fietsparcour, trampolines, scootercircuit, spookhuis, een heuse kinderdisco en nog veel meer uitdagende hindernissen in onze speel- en klauterkooi.

Zippa is uitgebreid met nieuwe dingen: De softplaymat in de peuterhoek is uitgebreid, zodat kinderen tot vier jaar meer speelruimte hebben en ook is er een legoblokkenhoek in verwerkt waar kinderen dus heerlijk kunnen bouwen met grote legoblokken. Voor de iets grotere kinderen hebben we een mooie dubbele rodelbaan. Omhoog klimmen en heerlijk met 2 sleetjes snel naar beneden zoeven, de lengte hiervan is 15 meter en de wanden zijn volledig beschermd zodat men geen blessures kan oplopen. Dan is er nog een klimwand, waar de kinderen 3 meter hoog kunnen klimmen. Deze wand biedt veel uitdaging aan de jeugd van 6 t/m 12 jaar. En dan als laatste is er nog een prachtige voetbalkooi bijgekomen, waarin kinderen heerlijk een potje kunnen voetballen of echt een wedstrijdje kunnen spelen. Deze kooi is 9.76 bij 6,10 meter, dus speelruimte genoeg om te voetballen. Er zijn dus weer nieuwe attracties bijgekomen, met veel nieuwe uitdaging.

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree Zippo Zebra’s Funjungle, frites met fritessaus, kroket / frikandel en onbeperkt ranja.

Bij het boeken van een arrangement staan voor de begeleiders twee koppen koffie klaar en een patatje

Aanmelden voor: Zippa Zebra’s Funjungle

Oops! We could not locate your form.

vanaf €17,75