Wat dagje van Delft!

09:00 uur
Vertrek uit Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting dagje weg naar Delft.

10:45 uur
U begint uw dagje Delft met een bezoek aan de Porceleyne Fles, waar u in de gezellige brasserie wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en appelgebak. (toeslag voor een 2e kopje bedraagt ca. € 2,25 p.p.)

Aansluitend nemen deskundige gidsen u mee voor een leuke en interessante rondleiding door “De Koninklijke Porceleyne Fles”. De fabriek stamt uit 1653 en is daarmee de oudste en enig overgebleven 17e eeuwse Delfts aardewerkfabriek. Hier wordt door ervaren plateelschilders ieder voorwerp met de hand beschilderd. Naast het wereldberoemde Delfts Blauw wordt in diverse technieken stijlvol sier-aardewerk vervaardigd van klassiek aardewerk tot modern keramiek. Uiteraard is er een demonstratie en krijgt u een videopresentatie te zien. Ook kunt u een bezoek aan het museum brengen waarin u o.a. 17e eeuws aardewerk kunt bewonderen. U besluit uw rondleiding met een bezoek aan de toonzalen.

Indien gewenst kunt u hier ook een leuke workshop volgen! Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

12:15 uur
Na de rondleiding door de Porceleyne Fles ligt de boot al op u te wachten om u naar de lunch locatie te brengen! En passant vaart u door Delft en ziet u deze prachtige stad ook eens vanaf het water! Uiteraard kunnen we ook gewoon met de bus naar de lunch locatie gaan (10 minuten rijden) en vervalt de rondvaart; u krijgt dan een korting van ca. € 7,= p.p.

13:00 uur
U bent per boot aangekomen bij de gezellige lunch locatie waar een lekker lunchbuffet voor u klaar staat: kroket , diverse soorten brood, broodjes, vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee of melk.

14:00 uur
Na de lunch heeft u vrije tijd om lekker te shoppen, een terrasje te pakken of rond te kijken bij 1 van de vele musea die de stad rijk is! (eventuele entreekosten zijn voor eigen rekening en wij kunnen natuurlijk ook het middagprogramma voor samen stellen. U kunt bijvoorbeeld een leuke stadswandeling met gids maken, een bezoek aan de diverse kerken brengen, een leuke step puzzeltocht maken etc.!)

16:00 uur
Vertrek richting Zwolle.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Wilt u onderweg nog een hapje eten dan kan dat ook. Wat dacht u van dit heerlijke dinerbuffet net voor Zwolle?
Vooraf een kopje groentesoep, huzarensalade, appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom. 
Toeslag voor dit buffet inclusief 2 uur extra bushuur is ca. € 25,= per persoon; een 3 gangen diner inclusief 2 uur extra bus huur is mogelijk vanaf ca. € 22,50 per persoon.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 67,50 per persoon
45 – 62 personen € 65,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Op dit arrangement zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
• vervoer per luxe KEURMERK touringcar
• kopje koffie of thee met appelgebak
• entree en rondleiding Porceleyne Fles
• boottocht van ca. 45 minuten
• lunchbuffet als beschreven incl. kroket
• vrije tijd Delft
• verzorging van de chauffeur

Of toch twee dagen Maastricht met André Rieu? Of naar Maastricht en Gent?

Aanmelden voor: Wat dagje van Delft!

Oops! We could not locate your form.

vanaf €59,50