Genieten op de Linge

Voorjaar op de Linge

10:15 uur
Vertrek per luxe touringcar uit Zwolle; onze chauffeur brengt u via een mooie route richting de Betuwe en zal u onderweg het één en ander vertellen.

11.45 uur
In Leerdam ligt de boot al op u te wachten om u mee te nemen voor een prachtige lunchcruise  inclusief buffet!

Op het prachtige schip heeft u een panoramisch uitzicht op o.a. de spannende passage van het Hollandse Waterlinie sluisje bij Asperen, dwars door de ontluikende Betuwe. De schepen zijn onlangs volledig nieuw ingericht met minder zitplaatsen, maar met nog meer comfort en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken zoals live explicatie, klimaatbeheersing, invaliden toilet, overdekte verwarmde rookruimte enz.

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er een uitstekend lunchbuffet voor u klaar: kroket, diverse soorten bruin en wit brood, zachte bolletjes, harde broodjes, rozijnenbrood, Betuwse fruitconfituren, diverse soorten zoetwaren, 5 soorten vleeswaren, kaas, margarine, en 2 kopjes koffie of thee. 

TIP:
Voor een toeslag van ca. € 6, = per persoon is een 3 uur durende rondvaart inclusief warm en koud buffet aan boord ook mogelijk!
Vooraf wordt aan tafel stokbrood met kruidenboter en een kopje groentesoep uitgeserveerd en daarna kan men genieten van een heerlijk buffet met zalmsalade, huzarensalade, rundvleessalade en aardappelsalade, rauwkostbuffet, kippenvleugeltjes, gegrilde kipfilet, pittige gehaktballetjes, culinaire croquetten, warme beenham, pasta, diverse sauzen, rijst, frites en appelmoes.

14.15 uur
U sluit uw bezoek aan de Betuwe af met een bezoek aan de Glasblazerij te Leerdam waar u met eigen ogen kunt zien hoe uit vaardige handen en een wel geplaatste ademstoot een klein wondertje ontstaat!Professionele glasblazers zijn doorlopend aan het werk en maken de prachtigste en kleurigste glazen voorwerpen. Alles wat er gemaakt wordt is dan weer te koop in de bijhorende winkel. Vanaf de tribune heeft u een uitstekend zicht op wat zich een paar meter afstand afspeelt. Er wordt ook door deskundige voorlichters live uitleg gegeven over wat de glasblazers op dat moment doen.

Mensen met een MJK krijgen hier op vertoon van de kaart een korting van ca. € 6,- per persoon. Desgewenst kunt u in het bijhorende restaurant nog wat op eigen gelegenheid gebruiken. (een kopje koffie of thee met appelgebak kost ca. € 5,50 p.p.)

15:30 uur
Vertrek huiswaarts

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen € 52,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe touringcar
. rondvaart Linge 2 uur
. heerlijk lunchbuffet met drankjes en kroket als beschreven
. bezoek aan de glasblazerij inclusief entree en demonstratie
. verzorging van de chauffeur

Andere groepsdagtochten:

Veilen , Varen en Verrassen
Sallandse Heuvelrug 

Aanmelden voor: Genieten op de Linge

Oops! We could not locate your form.

vanaf €52,50