Volkswagen Emden volledig verzorgd arrangement!

Volkswagen Emden & Paintballen

07:30 uur     
Vertrek van onze luxe Keurmerk touringcar voorzien van bar, dvd, airco en toilet uit de regio. Indien gewenst, zorgen wij voor een goed gevulde bar en/of een lekker ontbijtpakket aan boord!
Het is een kleine 2 uur rijden naar Emden maar omdat u zich uiterlijk 09.45 uur moet melden in Emden raden wij u aan op tijd te vertrekken.

09:45 uur  
U meldt zich aan bij de bezoekersdienst en om 10 uur begint de ‘Compact Tour’ die u gedurende 2 uur meeneemt in de wereld van VW!

Volkswagen Emden
Volkswagen in Emden is de grootste industriële werkgever ten westen van Bremen en het noorden van het Ruhrgebied. De Volkswagen-fabriek in Emden heeft een totale oppervlakte van 4.100.000 vierkante meter, waarvan ongeveer 40 procent is bebouwd. Verder zijn er parkeerplaatsen voor de verzending van de voertuigen.

Volkswagen Emden volgt dezelfde strategie als de totale VW Groep en wil dan ook economisch en ecologisch toonaangevende zijn met milieuvriendelijke voertuigen, geproduceerd in een milieuvriendelijke productie, dit is het doel van de Emden Volkswagen-fabriek. Daarnaast is de hoge kwaliteit van het product de sleutel tot succes, want de kwaliteit genereert klanttevredenheid, waardoor men met lage kosten zeer concurrerend kan blijven.
In Emden worden de Volkswagen Passat Sedan, de Variant, de Passat Alltrack en de Arteon gemaakt. De tour zal in het Engels plaatsvinden.               

12:00 uur
Na de tour loopt u richting het Marktrestaurant waar wij voor uw gasten een 3 gangen lunchmenu hebben gereserveerd; men kan daarbij zelf een keuze maken tussen de diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Tevens is 1 drankje inbegrepen.

13:15 uur
Vertrek van de bus richting Nederland voor het middagprogramma. Uiteraard kunt u ook in Duitsland blijven en een bezoek aan bijvoorbeeld de Meyer Werf, De Apfelkornbranderij, een Bierbrouwerij etc. brengen; wij werken het graag voor u uit!

15:00 uur
Verwachte aankomst in Hengelo U wordt op deze outdoor locatie ontvangen met 2 kopjes koffie, thee of fris en gebak. Ondertussen is er een uitleg van het spel en na de koffie kan men zich dan omkleden en is het daarna tijd om te gaan paintballen! Per persoon zijn een overall en 100 balletjes inbegrepen. Extra balletjes kosten ca. € 7,50 per 100 stuks. Sommige mensen doen namelijk 2 uur met 100 balletjes maar er zijn ook mensen die dat binnen een half uur al op hebben…! Extra balletjes kan men ter plaatse kopen.

Deze locatie is speciaal ingericht voor het spelen van paintball & lasergame. Zo zijn er op elk speelveld twee vlaggenkampen en diverse andere kunstmatige obstakels om het spel nog spannender te maken. Maar het blijft natuurlijk een bos, dit betekent tijgeren door de bosjes, schuilen achter een boom, kortom strategisch gebruik maken van de elementen in het bos.
Op het terrein is een gezellig basiskamp aanwezig (de zogenaamde safetyzone) waar tussen de spelen door het een en ander geconsumeerd kan worden. Vanuit de safety zone is er zicht op een van de vlaggenforten zodat de spellen ook nog gevolgd kunnen worden. 

De belevenis van je leven
Met veel verschillende velden, voor zowel beginners als gevorderden is het altijd een geslaagde dag. Bij binnenkomst krijgt u wat te drinken, en daarna krijgt u een pak aan, een uitleg over de regels, het wapen etc. en dan kan het spel beginnen!
 De uitrusting bestaat uit een gespecialiseerd Paintballwapen, een camouflagepak en een zeer goed passend masker (ook voor brildragers) . Bij elke groep is ook een groepsleider aanwezig, die aan het begin uitleg geeft over het spel en u vervolgens de hele dag begeleidt.             

18:15 uur
Van al die actie krijg je honger dus u sluit de dag samen af met een lekkere BBQ die bestaat uit 5 soorten vlees, salades, stokbrood, diverse sauzen, frites en 4 drankjes per persoon (Hollandse Bar).

Overigens kun je op deze locatie ook steppen (ca. 17 steps beschikbaar/ toeslag step huren ca. € 7,50 p.p.), solexen (toeslag solex ca. € 20,00 p.p.) en/of een buggytour (toeslag buggytour ca. € 27,50 p.p.) maken. Eventueel kan er een combinatie arrangement gemaakt worden.  Wilt u de middag anders invullen dan kan dat ook; wij adviseren u graag!

20:00 uur 
Vertrek huiswaarts.

21:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 113,50 per persoon
45 – 62 personen € 107,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe Keurmerk touringcar
* entree en rondleiding VW Emden (2 uur)
* 3 gangen lunch inclusief 1 drankje
* 2 koffie/thee of fris met gebak
* entree, uitleg, camouflagepak, masker, 100 balletjes, paintballwapen
en gehele duur van het spel persluchtvulling
* begeleiding door ervaren instructeurs
* BBQ als beschreven incl. 4 drankjes
* Duitse belastingen
* verzorging van de chauffeur

Foto’s: Besucherdienst Volkswagen Aktiengesellschaft

Aanmelden voor: Volkswagen Emden volledig verzorgd arrangement!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

vanaf €107,00