Vervoer Nederland – Bulgarije

WK 2018 kwalificatie wedstrijd Nederland – Bulgarije

Het Nederlands elftal speelt op zondag 3 september een kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije voor het WK 2018. De aftrap van de wedstrijd in de Amsterdam Arena is om 18.00 uur. Na de Nederlaag op 25 maart is de strijdlust nog groter bij het elftal. Ze moeten winnen om hun kans te behouden op deelname van het wereld kampioenschap in 2018.

Bulgarije – Nederland

Op 25 maart 2017 speelde het Nederlands elftal tegen Bulgarije,  waar Nederland een wanprestatie heeft geleverd. Door de 2-0 nederlaag zakt Oranje naar de vierde plaats van Groep A, waardoor de kansen op deelname aan het WK in groot gevaar zijn. Dit was tevens de laatste wedstrijd voor bondscoach Danny Blind.

Nieuwe bondscoach

De KNVB heeft zijn keuze gemaakt: Hans van Breukelen wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Van Breukelen is nu nog als technisch directeur actief, maar schuift een plaatsje op naar de positie als bindcoach van het Nederlands elftal. Hans kent de huidige groep goed en weet hoe de bond van binnenuit werkt. Bovendien heeft hij een schat aan ervaring, met onder andere de winst van het EK 1988. Van Breukelen zelf is verheugd over zijn aanstelling: “Ik kijk er naar uit om deze groep er met moderne technieken weer bovenop te helpen. Het WK 2018 is nog niet verloren!”

Tickets

Wij regelen het vervoer voor u naar Amsterdam, de tickets kunt u via deze link bestellen: Ticket Nederland – Bulgarije

De wedstrijd begint om 18:00 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Let op! Deze rit kan doorgaan vanaf 30 personen.

Toch liever naar de Grand Prix in België? klik hier: Formule 1

Datum

  • 3 September 2017

Aanmelden voor: Vervoer Nederland – Bulgarije

vanaf €15,00