Van Chocolade tot Maeslantkering

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Rotterdam.

11:00 uur

U bent inmiddels aangekomen in Ridderkerk waar u een bezoek brengt aan het chocoladeatelier van Frits die het ontzettend leuk vindt om touring-cargroepen te ontvangen in zijn mooie bedrijf met een prachtige rolstoelvriendelijke ruimte! Doordat de gehele groep via de geluidsinstallatie en een groot videoscherm goed kan volgen wat er gebeurt is het natuurlijk lachen, knoeien, proeven, zelf proberen en, in het geval van een workshop, het resultaat na afloop meenemen naar huis……..

U wordt hier ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en chocolaatjes. In plaats van chocolaatjes is gebak ook mogelijk; u betaalt dan een toeslag van ca. € 1,75 p.p.
Verder wordt er een interessante film vertoond, is er natuurlijk een demonstratie en mag er geproefd worden! Een absolute aanrader voor alle soorten gezelschappen!

13:00 uur

Op een gezellige locatie staat de lunch voor u klaar: rundvleeskroket, wit en bruin brood, zachte witte en bruine bolletjes, krentenbol, 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, zoetbeleg en koffie, thee of melk naar wens. Toeslag voor een kopje soep is ca. € 1,50 per persoon.

14:15 uur

Vertrek richting Hoek van Holland.

15:00 uur

Vanaf hier vaart u richting Hoek van Holland en via het Breeddiep komt u in de imposante Europoort terecht. Het huidige Europoortgebied bevat een grote verscheidenheid aan diverse industrieën zoals container- en ertsoverslag bedrijven. U zult schepen zien groter dan menig flatgebouw. Ook vaart u gedeeltelijk door een nieuw stukje Nederland: Maasvlakte 2; dichterbij deze haven in de aanbouw kunt u niet komen! Na deze rondvaart zult u een goed beeld hebben van één van de grootste zeehavens ter wereld
Uiteraard kunt u aan boord iets gebruiken of kunnen we koffie met gebak voor u reserveren (1 x koffie of thee met appelgebak ca. € 4,50 p.p.)

17:00 uur

Vertrek huiswaarts. Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een goed verzorgd diner of buffet! Prijzen en suggesties op aanvraag. U bent in dat geval wel ca. 2 uur later thuis.

18:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 59,50 per persoon
45 – 64 personen € 57,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe Keurmerk touringcar
· entree en demonstratie chocoladeatelier
. chocolaatjes en koffie of thee
· lunch incl. kroket als beschreven
· rondvaart 2 uur havens van Rotterdam en omgeving
· verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Van Chocolade tot Maeslantkering

vanaf €55,00