TOERIST IN EIGEN LAND!

TOERIST IN EIGEN LAND!

09:15 uur
Vertrek uit Zwolle.  Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk touringcar richting Volendam.

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de gezellige kaasmakerij waar u wordt ontvangen met 2 kopjes koffie en appelgebak met slagroom. Na de koffie neemt men uw gasten mee voor een leuke rondleiding door de klompenmakerij en de kaasmakerij en aan het eind heeft u alle tijd om, geheel vrijblijvend, rond te kijken in de mooie en grote winkel!

U kunt hier ook deelnemen aan de Volendam Experience;voorafgaand aan de rondleiding krijgt u allen Volendammer Klederdracht aan en hier mag u dan een uurtje in lopen; aan het eind gaat u ook nog op de foto en is er een afdruk voor iedereen; hoe leuk is dat!? Kosten ca. € 8,00 p.p.

12:30 uur
Er staat een heerlijke lunch voor u klaar: kroket, warme broodjes/pistoletjes, wit- en bruinbrood, kadetjes, rozijnenbrood, Kaas, diverse soorten vleeswaren en zoetwaren en een appel of banaan toe. Drankjes: sinaasappelsap, melk, karnemelk, koffie en thee

14:00 uur
U bent inmiddels in het mooie Volendam aangekomen waar u vrije tijd heeft en waar u volop kunt genieten van de gezellige winkeltjes, de mooie haven en de leuke huisjes die dit dorp zo uniek maken!

15:00 uur
U vertrekt per boot vanuit Volendam over de Gouwzee naar Marken. Deze tocht duurt ca. 30 minuten zodat u rond 15 uur op Marken bent. Op Marken aangekomen heeft u vrije tijd maar we kunnen uiteraard ook zorgen voor deskundige gidsen die u mee nemen voor een mooie en leuke wandeling over Marken. Leuk detail; de gidsen dragen de traditionele klederdracht!

Verder kunt u hier natuurlijk een terrasje pikken of een bezoek brengen aan het Marker Vissershuisje, waar u kunt zien hoe de Markers vroeger geleefd hebben en waar wordt verteld over de
unieke klederdracht van Marken. Ook kunt u het Marker Museum, de Klompenmakerij of de kerk bezoeken. (Eventuele entreeprijzen zijn niet inbegrepen).

16:30 uur
Vertrek huiswaarts. Uiteraard kunt u onderweg ook nog een diner of buffet gebruiken; prijzen en suggesties op aanvraag.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen  € 53,00 per persoon
45 – 62 personen  € 50,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 koffie of thee met appelgebak
. rondleiding kaas- en klompenmakerij (gratis)
· heerlijke lunch met kroket & salade
· boottocht Volendam – Marken
· vrije tijd Volendam & Marken
· verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: TOERIST IN EIGEN LAND!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

vanaf €50,00