Teambuilding in Apeldoorn

Teambuilding in Apeldoorn

‘s Middags een spannende GPS tocht in de bossen van Apeldoorn met als beloning een heerlijk (BBQ) Buffet!

13:30 uur
Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Apeldoorn.

14:30 uur
U bent inmiddels aangekomen op de outdoorlocatie in de bossen rond Apeldoorn, waar u wordt ontvangen met koffie of thee en appelgebak.
Ter informatie: het is ca. 5-10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats om op deze plek te komen en uiteraard zit men bij regenachtig weer onder een overkapping. Ook is er een toilet aanwezig.

Na de koffie is het tijd voor actie en wordt uw gezelschap in kleinere groepen verdeeld. 

GPS CHALLENGE! U loopt aan de hand van een GPS een route door het nabijgelegen natuurpark, de paden zijn al aangelegd maar de route die u naar de opdrachten brengt staat niet vast! Op 5 verschillende punten hangen opdrachten en puzzels en aan u om deze op te lossen! Uiteindelijk zult u een kist vinden die terug moet naar de startlocatie en het team dat deze kist heeft gevonden is uiteraard de winnaar! Kortom, welk team lost snel en goed de opdrachten op en is het eerst bij de kist?! 

18:00 uur
Vertrek richting uw dinerlocatie in Hattem.

18:45 uur
Op een historische en sfeervolle locatie staat een uitstekend barbecuebuffet voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
Koude gerechten: Stokbrood, Tomaten en kruidenboter, Komkommersalade, Gemengde groene salade, Pastasalade met mozarella en gedroogde tomaat
Diverse sauzen en mayonaise
Vanaf de gril: Barbecueworstje omwikkeld met spek, Gemarineerde spareribs , Kipspies met paprika en ui, Spies van Tilapia in viskruiden
Warm bijgerecht: Frites

Voor een toeslag van ca. € 4,= per persoon is onderstaand grillbuffet ook mogelijk:Koude gerechten: Diverse broodsoorten, Tomaten en kruidenboter, Tomatensalade met verse basilicum en rode ui, Frisse komkommersalade met veldsla en cherrytomaat, Landlevensalade, Bourgondische plank met rauwe hamsoorten, noten en dressing, Visschotel met diverse visspecialiteiten waaronder haring, Diverse sauzen en mayonaise Vanaf de gril: Varkenshaas in huisgemaakte marinade, Toscaanse kalkoenfilet en Runderhamburger Uit de oven: Zalm met zeezout, thijm en citroen Bijgerechten: Vers groentes aangezet in de wokpan, Rijst met noten en kruiden en Frites

Uiteraard is een andere locatie of ander diner/buffet ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

21:00 uur
Verwachte aankomst in Zwolle; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 72,50 per persoon
45 – 64 personen € 69,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Op deze dagtocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe KEURMERK touringcar (op basis van halen en brengen)
. 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
GPS Challenge incl. deskundige leiding en prijsuitreiking beste team
. barbecuebuffet als beschreven (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur

 

Aanmelden voor: Teambuilding in Apeldoorn

Oops! We could not locate your form.

vanaf €69,50