Sprookjeshof Zuidlaren

Sprookjeshof Zuidlaren

Attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren biedt veel mogelijkheden voor een geslaagde schoolreis! Want bij de Sprookjeshof kunnen de kinderen binnen en buiten spelen. Er is 20.000 m2 buitenspeeltuin en 3000 m2 binnenspeeltuin waarin 700 kinderen overdekt kunnen spelen. Uw schoolreis valt dus nooit meer in het water.

Sprookjespark

Het sprookjespark is een belevenis op zich, met z’n vele uitbeeldingen van beroemde sprookjes, welke elk jaar uitgebreid wordt met nieuwe attracties. Ieder jaar weer weten duizenden de weg naar het park te vinden om van een onvergetelijke dag te genieten in een wereld van plezier. Onder andere zijn in het sprookjespark te vinden: Hans en Grietje, De Gelaarsde Kat, Roodkapje en de wolf, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Doornroosje, Assepoester, Pinokkio, de wolf en de zeven geitjes, Robin Hood, de familie Puntmuts, Nijntje, de beren met het verhaal van de Gouden appel en Old Mac Donald had a farm.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij kan de jeugd tot rust komen en genieten van talloze dieren die vrijelijk rondlopen, zoals: herten, schapen, geiten, konijnenfazanten, ganzen, eenden en alpaca’s.

Binnen en Buiten Speeltuin

De buiten speeltuin is overzichtelijk en telt verschillende leuke attracties waar de kinderen zich op kunnen uitleven.
De volgende attracties staan op de kinderen te wachten : Luchtkussen, Ballenbak, Helikopterbaan, Air-trampoline, Berenboot glijbanen spektakel, Piratenavontuur klimdorp met shooterarena, Klimberg en nieuw in 2013 is The Happy Jungle. In de binnenspeeltuin is nog veel meer te vinden zoals : Familieglijbaan, Spidertoren, Klimberg, Eendjesfietsbaan, Hindernisbaan, Shooterarena en Grote speelstructuren met daarin trampolines, klimwanden, kabelbanen, rodelbanen en glijbanen.
Kortom een dag plezier dat vind U hier!

Rondvaarten In combinatie met een bezoek aan het attractiepark kunnen eveneens over o.a. het Zuidlaardermeer gemaakt worden, een belevenis op zich! De rondvaartboot “Berend Botje” biedt plaats aan ongeveer 100 personen en de boot is verwarmd, mocht het weer wat kouder zijn.

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree Sprookjeshof
  • Patat
  • Eén keer drinken
  • Een ijsje

Wij bieden meer schoolreizen aan: Zippa Zebra’s Funjungle

Aanmelden voor: Sprookjeshof Zuidlaren

Oops! We could not locate your form.

vanaf €17,95