Spanning in Giethoorn

Spanning in Giethoorn

Een gezellige dag geschikt voor jong en oud en ook zeer geschikt als actief familiedagje! Genieten van het water, Giethoorn en elkaar!

Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet via een mooie route richting Giethoorn.

11:00 uur
Verwachte aankomst in Giethoorn waar u wordt ontvangen met 2 kopjes koffie thee en gebak.

11:30 uur
Nu wordt het spannend! Per geblindeerde rondvaartboot vaart u in ca. 30 minuten naar een geheime bestemming, waar punters voor u klaar liggen. Na enige uitleg over het punteren wordt er een enveloppe met minimale aanwijzingen en een lunchpakket aan u uitgereikt. “Succes met het terugvinden van de juiste route!”.
De tocht is vrij relaxed opgezet; zo kun je onderweg een stop maken om gezellig een terrasje te pikken of een museum te bezoeken. Indien gewenst kunnen we er ook een wedstrijdelement van maken en zorgen voor een prijsuitreiking tijdens het diner. (voor de prijs komen er dan nog wel kosten bij; afhankelijk van wat de prijs is. Dit kan variëren van een fles champagne tot een Gieters souvenir!) Eventueel kan er ook nog een uurtje handboogschieten worden ingepast. Dit kost ca. € 6,= per persoon.

15:30 uur
U bent weer terug (als het goed is!) en gaat nu een uur kruisboogschieten en eventueel Giethoorn nog even in. Aansluitend bent u van harte uitgenodigd om op het terras even bij te komen en te genieten van een GRATIS consumptie!

17:00 uur
U besluit uw dagje Giethoorn met een goed verzorgde bbq (5 soorten vlees, diverse salades, sauzen en stokbrood / zelf grillen). Het dessert bestaat uit een lekkere coupe ijs.

19:15 uur
Vertrek naar Zwolle.

20:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 82,50 per persoon
45 – 64 personen € 79,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; 
Prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze dagtocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee met gebak
· dropping in het natuurgebied per rondvaartboot
· huur punters
· lunchpakket
· 1 consumptie
· vrije tijd in Giethoorn
· douche en toiletvoorzieningen
· bbq incl. dessert (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Spanning in Giethoorn

Oops! We could not locate your form.

vanaf €79,50