Solexen en Punteren!

Solexen en Punteren!

Kent u ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke Solex snort u door het Drentse Land; comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind langs u hoofd suizen; de middag brengt u door in Giethoorn waar u met een geblindeerde boot naar een onbekend punt wordt gebracht; van daaruit mag u de weg zelf terugvinden; wij wensen u succes!

09:00 uur
Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Drente.

10:00 uur
Op een landelijke locatie in Drenthe wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en kunt u ondertussen naar de uitleg over het programma luisteren.

Aansluitend is het een leren jas + pothelm passen, een groepsfoto maken en rijden maar!!!! Per ouderwetse solex maakt u een leuke tocht door de mooie omgeving! Tussen de bedrijven door is er nog een korte pauze waarbij u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Kent u ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke Solex snort u door stad en land. Comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind suizen. Met een topsnelheid van ca. 30 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen!

Bijzonderheden:
Iedere deelnemer moet minimaal 16 jaar oud zijn en jongeren tussen de 16 en 24 jaar dienen in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of een (auto)rijbewijs!

12:30 uur
Op een mooie boerenlocatie, net naast de solexverhuur, staat een goed verzorgde lunch voor u klaar: kroket, groente- of tomatensoep, stolbrood met kruidenboter, diverse soorten brood, beschuitjes, suikerbrood, kaas, vleeswaren, zoetbeleg en 2 kopjes melk of karnemelk.

13:30 uur
U gaat verder richting Giethoorn.

14:15 uur
Na de solextocht in de ochtend is het nu tijd voor de boot!

Per geblindeerde rondvaartboot vaart u in ca. 30 minuten naar een geheime bestemming, waar punters (maximaal 7 personen per punter) voor u klaar liggen. Na enige uitleg over het punteren wordt er een enveloppe met minimale aanwijzingen aan u uitgereikt….. Succes met het terugvinden van de juiste route! Indien gewenst kunnen we er ook een wedstrijdelement van maken en zorgen voor een prijsuitreiking tijdens het diner!

17:00 uur
Er staat een overheerlijke barbecue voor u klaar bij een gezellig restaurant aan het water waar u bij mooi weer zelfs in de tuin kunt zitten!
Het bbq buffet bestaat uit:  Spareribs, kip, steak, worstjes, hamburger, maïskolf, gepofte aardappel, diverse salades van het huis, diverse sauzen, stokbrood met kruidenboter en gebakken aardappeltjes

19:00 uur
Vertrek naar Zwolle.

20:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 99,50 per persoon
45 – 64 personen € 97,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; Prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze dagtocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met gebak
· solextocht van ca. 2,5 uur incl. huur solex, leren jas, helm en begeleiding
· lunch als beschreven
· dropping per fluisterboot / puzzeltocht
· barbecue buffet (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Solexen en Punteren!

Oops! We could not locate your form.

vanaf €97,50