Skiën in het Sauerland inclusief diner in buffetvorm

Skiën in het Sauerland

De Skiliftkarussel Winterberg is het grootste aaneengesloten skigebied van Noord-Duitsland. Een aanbod van zo’n 27 skiliften en 36 afdalingen (ca. 27 kilometer piste: 13 km makkelijk, 12 km middelzwaar, 2 km zwaar) staat u ter beschikking! Door de vele sneeuwkanonnen is het gebied de hele winter behoorlijk sneeuwzeker maar ligt er onverhoopt geen, of te weinig, sneeuw dan kunt u de dagtocht kosteloos annuleren of omboeken naar een andere datum!

06:00 uur
Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Duitsland. Indien gewenst, zorgen wij voor koffie, thee, frisdrank etc. aan boord. Ook is het mogelijk om ontbijt/lunchpakketten te reserveren: een broodje ham, een broodje kaas, een broodje kip, een krentenbol, een bekertje melk, een stukje fruit, een candybar en een huzarenslaatje Kosten ca. € 10,50 p.p. Uiteraard is er de mogelijkheid om zelf skischoenen en ski’s mee te nemen in de bagageruimte.

10:00 uur
Verwachte aankomst in Winterberg waar u bij het hotel waar u ’s avonds het diner gebruikt, wordt afgezet. U hoeft alleen de weg maar over te steken en u staat op de pistes van de grootste skilift-carrousel van het Sauerland! Ook een grote skiverhuur bevindt zich naast het hotel!

TIP:
Mensen die niet willen of kunnen skiën, kunnen uiteraard heerlijk wandelen en een bezoekje brengen aan het gezellige stadje Winterberg! Ook is het mogelijk om een sleetje te huren zodat u steeds met de lift naar boven kunt en een lange afdaling met de slee kunt maken! (Kosten sleehuur ca. € 5,= en een liftkaartje voor 1 uur ook ca. € 5,=) Deze lift bevindt zich tegenover het hotel waar de bus staat. Verder zorgen wij uiteraard voor een dag kamer voor de chauffeur i.v.m. de verplichte rusttijden.
Met slechts één kaart kunt u gebruikmaken van alle skiliften. Voor de rodelliften koopt u een afzonderlijke kaart.
Openingstijden liften: 09.00 uur tot 16.30 uur/ februari en maart 17.00 uur

TARIEVEN*
2 kopjes koffie/thee met gebak bij aankomst ca. € 6,50 p.p.
dagkaart liftpas Skilift-Karusell gebied/groepstarief alleen geldig van maandag t/m vrijdag ca. € 32,00 p.p. / op zaterdag € 35,00 p.p.
skihuur (schoenen/ski’s / stokken) ca. € 16,00 p.p.
langlaufset ca. € 12,00 p.p.
snowboardhuur ca. € 18,50 p.p.
Wij kunnen ook skilessen voor u regelen; skiles beginners 2 uur ca. € 25,= per persoon in een groepje van ca. 8 personen.
* BOVENSTAANDE TARIEVEN TE ALLEN TIJDE ONDER VOORBEHOUD!

U gebruikt de lunch op eigen gelegenheid. Er zijn diverse gezellige skihutten op de pistes te vinden!

17:00 uur
Op een gezellige locatie staat een eenvoudig maar lekker diner in buffetvorm voor u klaar dat er als volgt uit kan zien: rauwkostsalade van het buffet, 2 soorten schnitzel met 3 soorten saus (2 schnitzels per persoon) worteltjes, erwtjes, frites en aardappelkroketjes en een ijsdessert met slagroom ter afsluiting!

19:15 uur
Vertrek huiswaarts.

Ter informatie: de touringcar moet vanwege de rijtijdenwet minimaal 9 uur aaneengesloten stil hebben gestaan voor we weer kunnen vertrekken. Mochten we door omstandigheden ’s morgens later arriveren dan wordt vertrek huiswaarts dus ook later. Verder raden wij u aan, indien mogelijk, deze trip op een doordeweekse dag te maken omdat de zaterdagen en vakantieperiodes erg druk zijn en zorgen voor veel oponthoud op de route naar Winterberg en lange wachttijden bij de liften! Het kan dan zijn dat het al 12.00 uur is voor je op de ski’s staat!

23:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
Vanaf 45 personen € 56,00 per persoon
Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze dagtocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing. Mocht er GEEN SNEEUW liggen dan kunt u de reis tot 4 dagen voor vertrek kosteloos annuleren of wijzigen naar een andere datum.

Deze prijs is inclusief :
* vervoer per luxe KEURMERK touringcar
* heerlijk diner in buffetvorm
* verzorging van de chauffeur (dagkamer hotel + maaltijden)
* Duitse belastingen

Aanmelden voor: Skiën in het Sauerland inclusief diner in buffetvorm

Oops! We could not locate your form.

vanaf €56,00