Praag 4-daagse

Praag

Dag 1

Aan het begin van deze ochtend vertrekken we vanuit Zwolle richting Praag. Onderweg maken de enkele stops. Aan het begin van de avond komen we aan in Praag. U overnacht in een 3* of 4* hotel in de regio.

Dag 2

Na het ontbijtbuffet in het hotel gaan we, onder leiding van een lokale zeer ervaren gids, een mooie 4 uur durende Citytour maken door de stad Praag. Onderweg brengt U een bezoek aan St. Vitus Dom. De rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3

Op de derde dag vertrekken we na het ontbijtbuffet richting de binnenstad van Praag. Hier ligt een rondvaartboot klaar om u de stad vanaf de Moldau te laten zien. Wederom heeft U de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 4

Na het ontbijtbuffet vertrekken we om 09.00 uur weer richting het opstappunt. Op de terugweg maken we wederom enkele stops en verwachten rond 20.00 uur bij uw opstappunt aan te komen.

Hotelinformatie 3*/4* Olympik-Tristar

Dit hotel, met zowel 3* als 4* kamers ligt midden in een woonwijk van Praag. De kamers zijn voorzien van een minibar, een satelliet-tv, een kluisje en een eigen badkamer. Het Olympik Tristar ligt op 200 meter afstand van het metrostation Invalidovna. Het restaurant serveert internationale gerechten.

Deze reis is uit te breiden met een tussenovernachting in Duitsland op heen en/of terugreis

Prijs vanaf
€ 255,- per persoon in een 2-persoonskamer.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar.
  • 3x overnachting in een 3* of 4* hotel.
  • 3x ontbijt.
  • Mooie en interessante “Citytour” door Praag.
  • Rondvaart over de Moldau.

U wordt vervoert in een luxe touringcar die is uitgerust met airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen.

Aanmelden voor: Praag 4-daagse

vanaf €255,00