Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark 

Zoo avontuurlijk!

Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door, ga op avontuur met Bamboo Bill, bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow ‘Elements’ of hang zelf de beest uit in RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle.

NIEUW: Gorilla Adventure

Slinger door de reusachtige kloof,daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

Extra informatie

Ouwehands Jungleclub

Samen met zijn vriend, konijn Roger, beleeft hij allerlei avonturen die te zien zijn in het TV-programma Ouwehands Jungleclub (te zien bij Telekids op RTL 8). Ga jij ook mee op avontuur?

Zeeleeuwenshow ‘Elements’!

De zeeleeuwenshow ‘Elements’ staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun trainers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen… Deze show mag je niet missen!

RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle!

Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Het Berenbos

In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project!

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree Ouwehands Dierenpark
  • Leuke en leerzame speurtocht*
  • Toegang tot de spetterende Zeeleeuwenshow
  • Gratis entreekaart voor iedere leerling om nog eens terug te komen**

Opties

  • Doetocht € 0,50
  • Rondleiding € 1,75
  • IJsje € 0,75
  • Smulpakket € 2,95 (Friet met mayonaise en limonade.)

Aanmelden voor: Ouwehands Dierenpark

vanaf €18,25