Orchideeën, Vlinders & Giethoorn

Orchideeën, Vlinders & Giethoorn

Ga mee naar de Noordoostpolder en geniet van prachtige tuinen, de vlindervallei en tropische vogels én maak een mooie rondvaart door Giethoorn!

09:30 uur
Vertrek uit Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet via een leuke route richting Noordoostpolder. Uiteraard zal hij onderweg het een en ander vertellen!

10:30 uur
Ontvangst bij de Orchideeënkwekerij met 2 kopjes koffie of thee en gesorteerd gebak.

11:00 uur
U kijkt uw ogen uit en beleeft de betoverende wereld van de orchidee én de vlinders!
In de vallei ziet u duizenden vlinders die vrij rondfladderen langs de steile rotswanden. Veel kleurrijke, bloeiende planten die de vlinders van nectar voorzien, talloze beekjes waar de vlinders hun vocht vandaan kunnen halen, kortom een zeer bijzondere en vernieuwende tuin.
De paden zijn rolstoeltoegankelijk en er zijn bovendien gratis rolstoelen te leen. Ook zijn er zijn aangepaste toiletten aanwezig.

De tropische tuin, ‘een nagebootst stukje oerwoud’, huisvest duizenden wilde natuursoorten orchideeën, waarvan vele soorten alleen nog te bewonderen zijn in deze tuinen.  De Maleisische tuin is de grootste, deze tuin meet maar liefst 2.000 m².  De 18 meter lange brug verbindt de paalwoningen met de tuinen. Nieuw is de loungehoek met heerlijke hangmatten tussen tropische vruchtenbomen en natuurlijk de vrolijke Lori’s; kleine papegaaitjes die los rondvliegen zo op je arm komen zitten!

Het samenspel van de natuur, winkelen, het tropische restaurant, genieten en uitgaan onder één dak heeft de Orchideeënkwekerij gemaakt tot een compleet dagje uit voor alle leeftijden! Voor de liefhebbers is er ook in interessante film en u kunt natuurlijk een bezoek brengen aan de mooie en sfeervolle winkel.

De zwevende bloementuin verblijd je het hele jaar door met een heel fijn zomergevoel! Meer dan 2000 fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtig liesjes zweven in de tuin als een wolk boven je hoofd! Spiegelwanden lijken de tuinen oneindig te maken en sfeervolle prieeltjes nodige uit om plaats te nemen onder de bloemenzee en deze intense beleving van natuurschoon goed in je op te nemen!

Sinds maart kunt u ook genieten van de buitenbeleving ‘Het Makirijk’.
Het Makirijk is een gloednieuwe mini dierentuin waar je als bezoeker vlak langs en tussen allerlei nieuwe diersoorten kan lopen. In het Makirijk wordt er op twee grote apeneilanden geheerst door vijftien ringstaartmaki’s en twee bruine maki’s, maar er leven ook andere diersoorten zoals exotische flamingo’s en grappige eendjes die gevoerd mogen worden. De overdekte looproute zorgt ervoor dat jij het Makirijk elk jaargetijde kan bezoeken en biedt tevens een warm onderdak aan vijf nieuwsgierige alpaca’s.

13:00 uur

Er staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar: diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee. Toeslag kroket ca. € 1,50 p.p.

14:00 uur
Vertrek naar Giethoorn waar u binnendoor heen rijdt. Bij vertrek is er voor iedereen een mooie orchidee!

15:00 uur
U maakt een leuke rondvaart door de bekende grachten van Giethoorn; uiteraard zal de schipper u onderweg het een en ander vertellen! (Deze boten beschikken niet over een toilet en zijn via een paar treden bereikbaar). Bij slecht weer en in de winter zijn de boten overdekt en verwarmd. In het naastgelegen restaurant kunt u uiteraard wel gebruik maken van het toilet.

16:00 uur
Na de rondvaart heeft u de tijd om iets te gebruiken op het terras naast de rondvaartboot of even de benen te strekken in mooi Giethoorn!

17:00 uur
Vertrek huiswaarts
Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een lekker diner of een buffet; prijzen en suggesties op aanvraag.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 52,50 per persoon
45 – 64 personen € 49,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag
Op dit arrangement zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe KEURMERK touringcar
2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
* entree Orchideeënkwekerij & Vlindervallei incl. 1 orchidee per persoon
* lunch als beschreven
* rondvaart Giethoorn
* vrije tijd in Giethoorn
* verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Orchideeën, Vlinders & Giethoorn

Oops! We could not locate your form.

vanaf €49,00