Op Safari!

Op Safari!

Op Safari in eigen land! Een mooie dag in Hilvarenbeek waar u ‘s morgens kunt kiezen voor de ‘wandelsafari’ of een tocht met de safariboot en ‘s middags per eigen bus op safari gaat! Ook een bezoek aan de roofvogeldemonstratie is inbegrepen.

Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting het Brabantse Land!

10:30 uur |
Bij de Beekse Bergen aangekomen, staat de koffie en thee met een ‘zebraatje’ al voor u klaar!

13:00 uur
In het restaurant staat een lekkere lunch die er als volgt uit kan zien: diverse soorten brood & broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee of melk naar keuze. Eventueel kunt u er nog een kroketje bij reserveren voor ca. € 2,= p.p.

14:00 uur
Na de lunch is het tijd voor de safari per eigen bus! In de bus neemt een ervaren gids plaats die u vertelt over het gedrag van de dieren en de laatste nieuwtjes binnen het park. De totale tocht duurt 2 x 45 minuten waarbij er tussendoor een bezoek aan de roofvogelshow plaats zal vinden (deze duurt ca. 20 minuten).

16:00 uur
Vanaf de parkeerplaats brengt de chauffeur u naar uw dineradres in de buurt van Amersfoort.

17:30 uur
Op een leuke locatie in de buurt van Amersfoort staat een lekker diner in buffetvorm voor u klaar: vooraf wordt 1 kop soep per persoon geserveerd en daarna staat er een buffet voor u klaar met huzarensalade, babi pangang, nasi, Russische salade, beenham, frites, shoarmavlees, spare-ribs, stokbrood. 1 variabel gerecht, saté, diverse sausen en een ijs buffet met 3 soorten ijs.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een drie gangen diner; in dat geval krijgt u een korting van ca. € 4,= p.p. en wilt u rechtstreeks naar huis zonder diner te gebruiken, dan bent u rond 18.00 uur thuis en krijgt u een korting van ca. € 21,= p.p.

19:30 uur
Vertrek huiswaarts.

20:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 82,00 per persoon
45 – 64 personen € 79,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; Prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze dagtocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing.

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met een streeklekkernij
· entree safaripark
· lunch als beschreven
· safaritocht per bus met eigen gids
· roofvogelshow
· vrije tijd
· dinerbuffet als beschreven (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur

 

Aanmelden voor: Op Safari!

vanaf €79,00