Ontdekhoek

Ontdekhoek

Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen bij ons ontdekken hoe techniek werkt. De Ontdekhoek is een grote werkplaats waar Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen bij ons ontdekken hoe techniek werkt. De Ontdekhoek is een grote werkplaats waar ieder kind zelfstandig proefjes mag doen. Er zijn meer dan 30 proefjes. Het concept ‘denken, doen, verbeteren’ komt in elk proefje terug.

Een kind is vrij om eigen oplossingen te vinden en uit te werken. Het is een uitstekend principe om (soms onverwachte) capaciteiten en talenten zichtbaar te maken. De onderwerpen en proefjes zijn zo gekozen en ontwikkeld dat er spelenderwijs wordt geleerd.

Alle groepen van het basisonderwijs, ook de allerjongsten van 4 jaar, het speciaal onderwijs en het eerste jaar van het voortgezet onderwijs zijn welkom na reserveren. Scoutinggroepen, BSO’s en andere groepen zijn ook welkom!

Door vrij te werken met meer dan 30 proefjes raken kinderen vertrouwd met de werking van techniek. Alles is zo uitgekiend dat het veilig is. De uitdaging is om dingen te maken die werken en die vervolgens te verbeteren. De proefjes geven een eerste indruk van het denken en werken in diverse technische bedrijfstakken.

Het plezier dat kinderen beleven bij ons heeft vaak tot gevolg dat ze nog een keer naar de Ontdekhoek willen komen.

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree Ontdekhoek

v.a. prijs geldt voor een dagdeel

Aanmelden voor: Ontdekhoek

vanaf €16,50