Muzikale Kerstbingo

Muzikale Kerstbingo

Een gezellige dagtocht met o.a. een mooie toertocht, een overheerlijke lunch en een gezellige bingo waar u ook nog eens mee mag zingen! Te reserveren voor de periode half november tot eind december

09:45 uur
Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Utrecht. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

11:00 uur
U bent inmiddels aangekomen in op een sfeervolle locatie waar een kopje koffie of thee met appelgebak en slagroom voor u klaar staat! (2e kopje koffie of thee kost ca.  € 1,40 p.p.)

11:45 uur
Na de koffie neemt u weer plaats in de bus en wordt er een mooie rit door de omgeving gemaakt. Er gaat geen gids mee maar de chauffeur krijgt een route en op die manier komt u langs de mooiste plekjes; uiteraard zal uw 
chauffeur u onderweg wel het een en ander vertellen! Wilt u wel dat er een deskundige VVV gids mee gaat dan kan dat uiteraard maar de kosten bedragen in dat geval ca. € 4,= p.p.

13:00 uur
Er staat een lekkere lunch voor u klaar: 
Schnitzel op grootmoeders wijze bereid in een pannetje met gebakken aardappeltjes, jus, diverse groentes en zuur én natuurlijk pudding en luxe ijstaart, de specialiteit van het huis, na!

14:15 uur
Tijd voor de muzikale bingo! In plaats van getallen opdreunen wordt het zingen met zijn allen!

Hoe gaat het in zijn werk?
Normaal streept u de nummertjes weg die worden omgeroepen maar in dit geval wordt er een Nederlandstalig lied gezongen en als dat op uw kaart staat streept u het weg! Op deze manier kan iedereen gezellig meezingen en valt er ook nog een leuk prijsje te winnen!!! De liedjes die worden gezongen zijn allemaal bekende meezingers, van Corrie Konings en  Vader Abraham tot Andre Hazes.  dus bekend bij de meeste mensen! Tussen de bedrijven door wordt er nog een kopje koffie of thee met een plakje cake geserveerd.

16:30 uur
De touringcar staat weer klaar om u huiswaarts te brengen.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 55,00 per persoon
45 – 62 personen € 42,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 1 kopje koffie of thee met appelgebak
· mooie 
toertocht van ca. 5 kwartier
· warme lunch als beschreven (excl. drankjes)
· muzikale bingo incl. leuke kleine prijsjes
· 1 kopje koffie of thee met cake
· verzorging van de chauffeur

 

Aanmelden voor: Muzikale Kerstbingo

Oops! We could not locate your form.

vanaf €49,00