Movie Park Germany

Movie Park Germany

Vlak over de grens bij Bottrop worden in Movie Park Germany de grote bioscoopfilms werkelijkheid. Hier staan je meer dan 40 attracties shows te wachten die in het teken van de film staan! Ontmoet je favoriete tv-helden zoals SpongeBob en Dora in levendenlijve en bezoek de grote nieuwe attractie van Movie Park dit seizoen!

Bleef de avonturen van geliefde luiaard Sid en zijn vrienden in ”Ice Age – The 4-D Experience”, die ook in het Nederlands wordt getoond. Bezoek in het grootste Nickland van Europa de Teenage Mutant Ninja Turtles en hun verkeersschool “License to drive”! Dappere kinderen helpen de Turtles als testrijders op een wervelend hindernisparcours.

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops- The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies! In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters en hongerige weerwolven dwalen door de straten en spookhuizen.

Aanmelden voor: Movie Park Germany

Oops! We could not locate your form.

Prijzen op aanvraag