MOOI VOLENDAM!

09:00 uur
Vertrek uit Zwolle of de regio.  Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk touringcar richting Volendam.

10:30 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de gezellige kaasmakerij waar u wordt ontvangen met 2 kopjes koffie en appelgebak met slagroom. Na de koffie neemt men uw gasten mee voor een leuke rondleiding door de klompenmakerij en de kaasmakerij en aan het eind heeft u alle tijd om, geheel vrijblijvend, rond te kijken in de mooie en grote winkel!

Na de koffie krijgt u een leuke rondleiding door de kaasmakerij en de klompenmakerij (gratis). De rondleiding eindigt in de leuke bijbehorende winkel waar u, indien gewenst, nog een lekker stukje kaas of een leuk souvenir kunt kopen.

Indien gewenst kan er tussen de bedrijven door ook nog een foto worden gemaakt en…… natuurlijk in de Volendammer klederdracht! Altijd leuk en voor iedereen is er na afloop een afdruk om mee naar huis te nemen! Kosten ca. € 8,00 p.p.

12:00 uur
Er staat een heerlijk lunchbuffet voor u klaar: kroket of soep, diverse soorten brood, diverse soorten kaas, salade, vleeswaren, makreel, fruit, roomboter en fruit, koffie, thee of melk en vruchtensap.

13:30 uur
U bent inmiddels in het mooie Volendam aangekomen waar u vrije tijd heeft en waar u volop kunt genieten van de gezellige winkeltjes, de mooie haven en de leuke huisjes die dit dorp zo uniek maken!

Wilt u liever iets doen met het hele gezelschap? Ook een rondleiding en proeverij bij de Palingrokerij in combinatie met het Palingsoundmuseum (ca. € 5,= p.p.) of een bezoek aan het Volendams Museum (ca. € 3,= p.p.) behoort tot de mogelijkheden en wilt u zien waar de Volendamse sterren wonen? Kies dan voor de unieke Sterrenspeurtocht; deze duurt ca. 2,5 uur en kost ca. € 19,50 per persoon!

14:30 uur

Aansluitend vertrekt u rond 14:30 uur per boot over de Gouwzee richting Marken. Deze tocht duurt ca. 30 minuten en indien gewenst is er voor iedereen een kopje koffie of thee met cake of gebak aan boord (kosten vanaf ca. € 4,00 p.p.). Op Marken gaat u rond 15.00 uur van boord en heeft u ook weer de tijd om rond te kijken! U kunt o.a. een bezoek aan bijvoorbeeld een Marker Vissershuisje brengen, waar u kunt zien hoe de Markers vroeger geleefd hebben en er wordt iets verteld over de unieke klederdracht van Marken. Ook kunt u het Marker Museum, de Klompenmakerij of de kerk bezoeken. (entreeprijzen zijn niet inbegrepen).

 

Een wandeling met een gids in Marker Klederdracht, die u de mooiste verhalen kan vertellen, behoort ook tot de mogelijkheden! Kosten ca. € 80,00 per gids/1 uur/max. 25 personen. Men heeft maximaal 5 gidsen beschikbaar.

16:15 uur
Vertrek huiswaarts. Uiteraard kunt u onderweg ook nog een diner of buffet gebruiken; prijzen en suggesties op aanvraag.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
40 – 44 personen  € 54,00 per persoon
45 – 62 personen  € 52,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 koffie of thee met appelgebak en slagroom
. rondleiding kaas- en klompenmakerij (gratis)
· heerlijke lunchbuffet met kroket of soep, salades, vis en drankjes als beschreven
· boottocht Volendam – Marken
· vrije tijd Volendam & Marken
· verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: MOOI VOLENDAM!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

vanaf €52,00