Met z’n allen op de scooter!

10:45 uur   

Vertrek uit Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Utrecht.

12:00 uur 

Op een eeuwenoude locatie in de stad, maar toch buiten, staat een lekkere ‘soldatenlunch’ lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: luxe broodjes, kaas, vlees, en zoetwaren, fruit, groene salade, melk,karnemelk en jus d’orange. U kunt de lunch desgewenst uitbreiden met een kopje soep a ca.  € 3,= p.p.  en een uitgebreider lunch, of een warme lunch is ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

13:15 uur

Na de lunch neemt een deskundige gids u mee voor een rondleiding op het Fort. Hier kunt u niet alleen kijken maar ook de historie ervaren van de typische wijze van verdediging met het water als bondgenoot.Tijdens de rondleiding vertellen de gidsen allerlei wetenswaardigheden en met behulp van duidelijke kaarten en foto’s krijgt u een goede indruk van de strategie achter de Hollandse Waterlinie.

14:45 uur

TIJD VOOR ACTIE!

De (elektrische!) scooters zijn inmiddels gearriveerd en na een korte uitleg is het tijd om Utrecht en omgeving te verkennen! Er wordt gezorgd voor een leuke route maar u mag uiteraard ook zelf weten welke kant u opgaat en of u de stad ingaat of juist de rust opzoekt en uiteraard kunt u onderweg ergens stoppen om op eigen gelegenheid iets te gebruiken!

Belangrijk: een WA-verzekering en route kaart met route van ca. 2,5 uur is inbegrepen!

Leuk, trendy en geluidloos de natuur verkennen, rijden op een Scooter is al een belevenis op zich. De opvallende blauwgroene retro-uitstraling maakt de Scooter hip en trendy en zo voelt u zich ook. U kunt moeiteloos een afstand van 100 kilometer rijden. Met een relaxte snelheid van 25 km/u, dus zonder helm! Bij uw Scooter zijn ook eventuele accessoires beschikbaar, zoals GPS-navigatie, een kinderzitje of een koffer voor extra opbergruimte.

Let op: rijbewijs of bromfietscertificaat vereist en minimum leeftijd van de deelnemers is 16 jaar! Wij gaan uit van 2 personen per scooter; wilt u dat iedereen een eigen scooter heeft dan betaalt u een toeslag van ca.  € 15,= p.p. Wilt u liever op een andere locatie een scootertocht maken dan kan dat ook!

17:45 uur

Uw chauffeur brengt u richting Elburg voor het diner. Uiteraard kunt u het diner ook in Utrecht gebruiken of bijvoorbeeld bij de sfeervolle Beachlocatie net buiten de stad! Ook is bijvoorbeeld een salsales voor u aan tafel gaat mogelijk met daarna een heerlijk tapasbuffet!

19:00 uur

Op een sfeervolle locatie staat een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit zou kunnen zien:
* groentesoep
* varkensoester met roomsaus, diverse groenten, salade, pommes frites en, gebakken aardappelen
* sorbet van vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom

Liever een warm- en koud buffet?
Vooraf een kopje groente- of tomatensoep, huzarensalade, appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom
Kiest u hiervoor in plaats van het 3 gangen menu dan betaalt u een toeslag van ca. € 4,= per persoon.

Er is eventueel nog een buffet mogelijk met uitbreiding van allerlei soorten vis en ook kan er op deze locatie worden gebarbecued! Uiteraard is een andere locatie of helemaal geen diner ook mogelijk.

21:30 uur 

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 –44 personen € 79,00 per persoon
45 –62 personen € 77,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.  Op dit programma zijn onze reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. soldatenlunch op het fort als beschreven
. rondleiding Fort aan de Klop
. scootertocht op basis van 2 personen per scooter
. WA verzekering scooter, uitleg en route
. 3 gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur

 

Aanmelden voor: Met z’n allen op de scooter!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

vanaf €77,00