Koninklijk Apeldoorn

Koninklijk Apeldoorn

Een geweldig leuke dagtocht die u meeneemt naar Paleis het Loo en waarbij u tijdens een mooie rondrit onder leiding van een deskundige gids ook nog een alles te weten komt over het Koninklijk Huis, de Kroondomeinen etc. Een lekkere lunch en een goed verzorgd dinerbuffet maken deze dagtocht compleet!

09:00 uur

Vertrek uit de regio Zwolle.
Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Hoenderloo.

10:00 uur

Op een mooie locatie in de bossen van Hoenderloo wordt u ontvangen met koffie of thee en gebak.

Na de koffie is het tijd voor een mooie rondrit door de prachtige omgeving van Hoenderloo en Apeldoorn waarbij u onder andere Uddel en natuurlijk de Kroondomeinen passeert en waarbij u van allerlei wetenswaardigheden te horen krijgt van onze deskundige gids. U kunt kiezen voor verschillende thema’s waarbij het thema Koningshuis natuurlijk erg leuk is gezien het middagprogramma!

12:30 uur

Terug bij het restaurant staat een goed verzorgde lunch voor u klaar: kroket, wit en bruinbrood, zachte witte en bruine bolletjes, krentenbrood, kaas, tweesoorten vleeswaren,div. soorten zoetbeleg, dieetmargarine en echte boter. Wilt u soep én een kroket dan betaalt u een toeslag van ca. € 2,= p.p. U kunt ook kiezen voor een warme 3 gangen lunch; toeslag ca. € 4,= per persoon.

14:15 uur

Bij Paleis het Loo heeft u de rest van de middag de tijd om het Paleis, de Stallen en/of de tuinen te bezoeken. U kunt ook op eigen gelegenheid iets gebruiken bij het restaurant.

Paleis het Loo was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Het interieur toont o.a. 300 jaar bewoning door de Oranjes van Willem lll tot Wilhelmina. Het paleis en de tuinen zijn voor een groot deel in de 17e eeuwse staat teruggebracht. Een wandeling langs hoogspuitende fonteinen, tuinvazen en eeuwenoude bomen brengt u in koninklijke sfeer.

Vanaf 10 april 2015 t/m september 2015 de prachtige tentoonstelling Sisi; Sprookje & Werkelijkheid; toeslag tentoonstelling € 3,= p.p.

TIP: Mensen met een Museumjaarkaart hebben gratis entree! Zij krijgen derhalve een korting van ca. € 13,50,= p.p. welke achteraf met u wordt verrekend. (zij dienen de kaart de dag zelf bij de kassa te tonen).

18:00 uur

Op een sfeervolle locatie staat een heerlijk warm en koud buffet voor u klaar dat begint met een kopje groente- of tomatensoep en verder uit allerlei heerlijke gerechten die u naar hartenlust op kunt scheppen:
salade van de dag
– Appel compote of stoofperen
– rauwkostsalade
– Varkenshaas met roomsaus
– Cajun schotel
– Gebakken kibbeling
– Kippenboutjes
– Gehaktballetjes
– Satéstokjes
– Frites
– Gebakken aardappelen
– Stokbrood met kruidenboter
het dessert bestaat uit vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom

Uiteraard is een drie gangen diner, een uitgebreider buffet of een bbq ook mogelijk. Zonder dinerbuffet krijgt u een korting van ca. € 18,50 en bent u ca. 2 uur eerder thuis.

20:15 uur 

Vertrek huiswaarts.

20:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 77,50 per persoon
45 – 64 personen € 75,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
· mooie rondrit o.l.v. deskundige gids
· lunch als beschreven incl. kroket
· entree Paleis het Loo inclusief de stallen en de tuinen
· buffet als beschreven (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Koninklijk Apeldoorn

Oops! We could not locate your form.

vanaf €75,00