Kinderparadijs Malkenschoten

Kinderparadijs Malkenschoten

Kom met de hele school of klas naar Kinderparadijs Malkenschoten en ga spelen, klimmen, bouwen, waterfietsen en midgetgolfen. Er is ook een doolhof en er zijn veel dieren die geaaid en gevoerd mogen worden. Voor wat grotere kinderen is er een klim- en klauterparcours, een wiebelbrug, klimtoren en kabelbaan, dus spanning genoeg! Onze gezellige mascotte Binky heet de hele school/klas bij aankomst welkom, waarna de B!G Fun kan beginnen!

Met een tochtje in Binky’s tram zien de kinderen waar ze nog niet geweest zijn of waar ze nog naar toe kunnen gaan. Om het schoolreisje nog meer inhoud te geven is het mogelijk gratis gebruik te maken van educatieve doe-opdrachten over de dieren van de boerderij. Dit kan met Het Liefste en Mooiste Varken (4-6 jaar)en Super Speurneus Binky (6-8 jaar).Na het spelen kunt u heerlijk zitten en smullen op het grote overdekte horecaterras. Kinderparadijs Malkenschoten ligt midden op de Veluwe en wie weet loopt Binky het varkentje hier rond. Als u meer informatie wilt, neem dan eens een kijkje op onze website.

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree Malkenschoten

Opties

  • B!G Fun –   € 1,50 (Frites met mayonaise en limonade)
  • Waterijsje – € 0,80

Neem ook eens een kijkje bij onze andere schoolreisjes, Een leuk dagje Drouwenerzand

Aanmelden voor: Kinderparadijs Malkenschoten

Oops! We could not locate your form.

vanaf €12,30