Kerstmarkt Kasteel de Cannenburgh Vaassen

Kerstmarkt Kasteel de Cannenburgh Vaassen

13:00 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar via een leuke route binnendoor richting Vaassen.

14:00 uur
U bent inmiddels aangekomen in Vaassen waar u eerst gaat genieten van een lekker kopje koffie of thee met heerlijke Apfelstrudel!

Aansluitend heeft iedereen de tijd om rond te kijken en alvast kerstinkopen te doen op de gezellige kerstmarkt voor Kasteel de Cannenburgh!
In het Veluwse plaatsje Vaassen kun je in het weekend van 12 t/m 14 december een sfeervolle kerstmarkt bezoeken. Gelegen op het voorterrein van Kasteel de Cannenburgh vormt het mooi verlichte kasteel een prachtig decor voor deze kerstmarkt! Je kunt er heerlijk rondwandelen langs de ruim 85 kraampjes en tal van ideeën opdoen voor een leuk kerstcadeau of winterse accessoires aanschaffen. Zoek je nog een mooie versiering voor in huis of in de boom, handgemaakte sieraden, eigengemaakte lekkernijen… je vindt het hier allemaal in de sfeer van kerst! Trakteer jezelf ondertussen op een warme chocolademelk of Glühwein, een broodje beenham of andere lekkernij en geniet van de gezellige kerstsfeer.

Op de kerstmarkt in Vaassen kun je verder ook een mooie kerststal en oude ambachten bewonderen. En met de klanken van de midwinterhoornblazers is de kerstsfeer compleet. Een bezoek aan deze kerstmarkt kun je gemakkelijk combineren met een bezichtiging in het kasteel (entree kasteel ca. € 4,= p.p.)

16:30 uur
Vertrek richting uw dineradres.

17:15 uur
Op een gezellige locatie staat een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
· kop groentesoep
· wiener schnitzel of kipfilet met een Stroganoffsaus of gesneden rollade met diverse soorten groenten, gebakken aardappelen, frites en rauwkostsalade
. kleine sorbet van vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom
U dient 1 hoofdgerecht voor het hele gezelschap te kiezen, uiteraard m.u.v. eventuele dieetwensen. Een ander diner of een buffet is ook mogelijk, bijvoorbeeld:

vooraf een kopje groentesoep en aansluitend: huzarensalade, appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een heerlijke mini sorbet met slagroom!  Toeslag voor dit buffet is ca. € 6,= p.p.

Consumptiemunten Hollandse Bar (bier, wijn, fris, jenever, sappen etc.) kosten op deze locatie ca. € 2,50 per stuk.
Uiteraard is het ook mogelijk om geen diner te gebruiken; korting ca. € 14,= p.p. of eerder weg te gaan en voordat u de kerstmarkt bezoekt eerst en lekkere lunch te gebruiken; prijzen en suggesties op aanvraag.

19:15 uur
Vertrek huiswaarts.

20:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 41,00 per persoon
45 – 62 personen € 39,50 per persoon

Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Op deze reis zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe touringcar
. 1 kopje koffie of thee met Apfelstrudel
· entree Kerstmarkt Vaassen
(excl. eventueel entree kasteel)
· 3 gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur

 

 

Aanmelden voor: Kerstmarkt Kasteel de Cannenburgh Vaassen

Oops! We could not locate your form.

vanaf €37,00