Kerstmarkt Essen

Rond 11.00 uur* arriveren wij in Essen waar iedereen vrije tijd heeft om te lunchen en te winkelen in deze gezellige en sfeervol versierde stad. We reizen per comfortabele touringcar met airco, bar en toilet, we zorgen voor koffie met een lekker kerstkoekje aan boord (tegen betaling) en onze chauffeur laat je keurig in het centrum uitstappen! Om 16.45 uur vertrek je weer uit Essen terug naar Nederland.

De Kerstmarkt van Essen staat tot ver over de stadsgrenzen bekend om zijn gevarieerde kraampjes, het culinaire aanbod en zijn romantische uitstraling!
Bezoek de kerstmarkt in Essen waar het tegen de kerstperiode magisch mooi is!
Rond de Willy-Brandt-Platz, Rathenaustrasse, Kennedyplatz tot aan de Flachsmarkt staan zo’n 200 kraampjes voor je klaar en in het sfeervolle licht van de “Essener Lichtweken”  is het nog meer genieten van de speciale adventstijd! Volg de lichtjes en je komt vanzelf bij de diverse kerstmarkten!

Uniek in Essen is de Middeleeuwse kerstmarkt rond de kerk op de Markt. Hier vind je mooi houtsnijwerk, speelgoed en allerlei heerlijke lekkernijen! Verder is er uiteraard de internationale kerstmarkt met kramen uit landen als Cuba en Afrika met originele lokale producten. Met meer dan ruim 450.000 lichtjeskijk je in Essen je ogen uit!

Deze dagtocht kost slechts € 29,50 per persoon, gebaseerd op een minimale deelname van 45 personen!

Aanmelden voor: Kerstmarkt Essen

Vanaf €29,50