Genieten in en rond Doesburg

 GENIETEN RONDOM DOESBURG

09:00 uur
Onze luxe Keurmerk touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor in regio Zwolle en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Doesburg.

10:30 uur
In Doesburg wordt u op een sfeervolle locatie hartelijk ontvangen met onbeperkt koffie/thee met iets lekkers. Aansluitend vertrekt u richting het centrum (per bus) en krijgt u een leuke rondleiding en bezichtiging in het “Doesburgse Mosterdmuseum”; met aan het einde natuurlijk voor  iedereen een gratis potje Doesburgse mosterd! Indien er nog tijd over is kunt u zelf nog even rondkijken in het mooie Doesburg of het naastgelegen Gildehof.

13:00 uur
Terug bij het restaurant staat een overheerlijk ”Achterhoeks Lunch-buffet voor u klaar met heel veel koude en warme lekkernijen waaronder kroketjes, hamburgers etc.; gewoon te veel om op te noemen! Tevens is onbeperkt koffie, thee, jus d’orange en melk inbegrepen.

14:15 uur
Na de lunch maakt u een mooie rondrit naar o.a. kastelendorp Vorden – Warnsveld- Eefde en Hanze-Torenstad Zutphen, met heel veel mooie doorkijkje en bezienswaardigheden. Dit alles uiteraard onder leiding van een deskundige gids en indien gewenst kunt u onderweg ook even stoppen en de benen strekken of iets gebruiken (voor eigen rekening)!

 16:30 uur
Terug bij het restaurant staat een lekker dinerbuffet voor u klaar met o.a. Doesburgse mosterdsoep met spekjes, diverse huisgemaakte salades, de welbekende beenham, kipfilet, heerlijke vleesschotel, ouderwets gebakken aardappeltjes met spekjes en prei en nog veel meer. Natuurlijk alles onbeperkt; ook de vleesgerechten! U sluit af met een lekker ijsje van de nostalgische ijscokar!
Drankjes zijn hierbij niet inbegrepen.

18:30 uur
Vertrek huiswaarts.

19:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Bijzonderheden:
In plaats van een bezoek aan Doesburg ’s morgens met het Mosterdmuseum is een bezoek aan de boerderij van Boer Zoekt Vrouw’s Jos & Dyke ook mogelijk!
Zij beheren een Gladiolenboerderij en zullen u rondleiden en verrassen met allerlei leuke anekdotes! Tot slot krijgt u ook nog een bos gladiolen mee naar huis; succes verzekerd!

PRIJSINDICATIE:
40 – 44 personen             € 70,00 per persoon
45 – 50 personen             € 68,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe KEURMERK-touringcar
* onbeperkt koffie of thee met iets lekkers
* entree en rondleiding Doesburgse Mosterdfabriek incl. potje mosterd
  of bezoek aan de Gladiolenboerderij van Jos & Dyke
* uitgebreid lunchbuffet en drankjes als beschreven
* mooie rondrit met gids
* dinerbuffet als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Genieten in en rond Doesburg

vanaf €68,00