Familiepark DippieDoe

Familiepark DippieDoe

Kinderen beleven een dag vol speelplezier die ze niet snel zullen vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 50 leuke attracties voor kinderen t/m 13 jaar. De waaghalzen stappen in de achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekker spelen in de Soft Play hoek of speelhaven. Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils!

Via het spannende parcours klimmen naar de piratentoren, met kriebels in de buik van de kinderachtbaan, griezelen in het spookhuis of even een moment van rust in de kinderbioscoop! Kortom: kinderen komen tijd te kort bij DippieDoe!

De binnenhaven met de kinderkermis is maar liefst 5.000 m2 groot en in de buitenhaven (22.000 m2) heeft DippieDoe zoals elk jaar weer nieuwe speelattracties met dit jaar de eerste Angry Birds speeltuin van Nederland!

Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Familiepark DippieDoe is overzichtelijk, weersonafhankelijk én kindvriendelijk! De buitenhaven is volledig afgesloten van de zwemplas door een veilig hek.

De voordelen van een schoolreisje naar Familiepark DippieDoe,
Geen wachtrijen, onbeperkt spelen, zeer betaalbaar door speciale arrangementen, zeer veilig en overzichtelijk, kindvriendelijk, meer dan 50 attracties, elk jaar nieuwe attracties, succes verzekerd!

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree Familiepark Dippie Doe

Opties

  • DippieDoe – Lunch € 3,50 (Broodje Dippiedoe, verse donut en een Capri Sonne)
  • Pannenkoek-menu € 3,50 (Pannenkoek met stroop en suiker en een heerlijke slushpuppie)
  • Snack-menu € 3,95 (Vers gebakken frietjes, kidsmix (diverse snackjes), drankje naar keuze)

Aanmelden voor: Familiepark DippieDoe

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

vanaf €18,00