Dua Lipa

Dua Lipa

De Britse zangeres Dua Lipa geeft op 5 november een optreden in AFAS Live in Amsterdam. De show staat in het teken van haar Europese tournee The Self-titled tour.

Dua Lipa doet voor deze tour in totaal negen landen aan. De eerste show staat gepland op 5 oktober in Brighton en eindigt twee maanden later in Londen.
Daarnaast geeft ze shows in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Denemarken, België en natuurlijk Nederland.

Dua Lipa is in Nederland vooral bekend vanwege haar hits Be The One, Hotter Than Hell en Scared to be Lonely. Dat laatste nummer maakte ze samen met de Nederlandse DJ Martin Garrix.

Ze is een Engels singer, songwriter en model. Haar muzikale carrière begon op 14-jarige leeftijd.

Ze mag dan wel jong zijn, Maar Lipa heeft verhalen te vertellen! De jonge twintiger  heeft deze allemaal gebundeld op haar eerste album ‘Dua Lipa’, dat op 2 juni verscheen. “Ik wil dat mensen me echt leren kennen. En dus gaat de plaat over alles wat er tot nu toe gebeurd is in mijn leven. Elke nummer vertelt een ander verhaal”.

Niet alleen de aanstekelijke dansbare popnummers waar we Lipa kennen, maar ook veel invloeden van hiphop. ‘Dark pop’ zoals ze het zelf noemt.
Dat klinkt alvast goed, she will blow your mind!

Dua Lipa kan niet wachten om haar levensverhaal naar het podium te brengen.

Tijden:

Entree: 18:30

Aanvang: 20:00

Inclusief:

  • Ticket
  • Vervoer

Let op! Deze rit kan pas doorgaan vanaf 30 personen.

Als u hier bij wilt zijn, meld je aan via het onderstaande formulier!

 

Datum

  • 5 November 2017

Aanmelden voor: Dua Lipa

vanaf €50,00