Drouwenerzand

Drouwenerzand

Op zoek naar een voordelig, veilig, kindvriendelijk en compleet verzorgde schoolreis?
Kom dan naar Drouwenerzand Attractiepark!

Het jaarlijks schoolreisje is een terugkerende dag waar al ver van te voren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog maanden over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt uw leerlingen graag deze dag!

Om te beginnen heeft Drouwenerzand als enige de unieke (en voordelige) formule dat de entree altijd inclusief al het eten en drinken is. Geniet van de gratis frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit (!), koffie, thee, limonade en softijs! Uniek in Nederland en daar zijn we trots op!

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!

Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten op de speeltoestellen. Zin in avontuur? Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-de-kop! Wil je het attractiepark verkennen? Maak een gezellig rondje met de trein. Wil je stoer doen vanuit de lucht? Ga dan met de Wild West Swing 12 meter de lucht in, durf jij? Vergeet ook de Break Dance niet! De verschillende terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.

Kinderen en veiligheid staan centraal

Bij elke attractie staat begeleiding, zodat iedereen onbezorgd en veilig van de attracties kan genieten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen.

Kijk ook eens naar ons schoolreisje naar Duinrell.

Aanmelden voor: Drouwenerzand

Oops! We could not locate your form.

Prijzen op aanvraag