Dolfinarium

Dolfinarium

Een dag Dolfinarium is een hele dag vol bijzondere ontmoetingen, ontdekken en bezig zijn. In het park kom je allerlei zeedieren tegen. Je kunt er dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, walrussen, roggen, haaien en andere zeedieren bewonderen. Met sommige kun je echt contact maken, met ze spelen en weer andere kun je van heel dichtbij bekijken. Dat kan alleen in het Dolfinarium.

Ga mee op ontdekkingsreis in ons Roggenrif, want daar proef en ruik je de zee. Je leert er alles over de dieren die in onze eigen zee leven. Dieren die opvallen omdat ze er bijvoorbeeld vreemd uitzien, of op een bijzondere manier leven. Je ziet ze in meters hoge aquaria, die wij hun zomerhotel en winterhotel noemen. En, in het Noordzee-Laboratorium kun je ook spannende proefjes doen!

De hele dag door zijn er in het Dolfinarium natuurlijk heel veel shows en voorstellingen, waar dieren de hoofdrol spelen. De grote dolfijnenshow is Aqua Bella. Hier nemen de dolfijnen je mee op een wereldreis. In een verhaal dat gaat over de wereld, hun wereld. Dat mag je niet missen! Bijna alle shows zijn overdekt, dus ook als het regent zit je heerlijk droog. Kruip in de wereld van de zee en verzin je eigen stoere zee-verhaal in één van de vele speeltuinen in het park! Of vinden jullie het heerlijk om te relaxen in één van de vele restaurants en te struinen over het strand? Dat kan bij het Dolfinarium, want het ligt aan het water. Best logisch eigenlijk, met zoveel zeedieren!

Kijk ook eens naar onze andere schoolreizen, zoals een dagje naar Koningin Juliana Toren

Aanmelden voor: Dolfinarium

Oops! We could not locate your form.

Prijzen op aanvraag