Dinoland Zwolle

Dinoland Zwolle

Bij een bezoek aan Dinoland Zwolle neem je een kijkje  in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen soms tientallen meters lange exemplaren dinosauriërs en leert van alles over ze.

In Dinoland Zwolle staan meer dan 100 dinosaurussen en er is in het park een speciaal dinopad aangelegd dat  je langs verschillende soorten dinosauriërs uit de tijdperken Trias, Jura en Krijt voert. Van Plateosaurus tot aan de Parasaurolophus. Natuurlijk ontbreken ook de bekende T-Rex en Triceratops niet. Weet jij alles over dinosaurussen? Test al je kennis dan met de dino speurtocht. Deze speurtocht  kost niets en brengt je langs alle dinosaurussen op het terrein.

Ook als het regent is er genoeg te doen. In de ruime speelhal leef je je helemaal uit. Klim door het speeltoestel, rol door de ballenbak, glijd van de glijbaan en speel spannende interactieve games. Voor peuters is er een apart speelgedeelte.

Dinoland is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit voor zowel de dino fan als de niet-dino fan

Activiteiten in Dinoland Zwolle:

  • Ruim 50 dinosaurussen met bijbehorende informatie.
  • Overdekte speelhal met klimtoestel en interactieve games.
  • Grote buitenspeeltuin met o.a. helikopter, jeep en kabelbaan.
  • Gratis doe-activiteiten in het Paleolab zoals edelstenen en goud zoeken.
  • Skelet blootleggen

 

 

Aanmelden voor: Dinoland Zwolle

Oops! We could not locate your form.

Prijzen op aanvraag