Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Tijdens je schoolreis in DierenPark Amersfoort beleef je een dag vol avontuur. Je ziet alle dieren van heel dichtbij en je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek. 

Spits je oren en hoor die spannende brul. Dit keer is het niet de leeuw. Het is de brul van een dino. Bezoek ons DinoBos waar 75 levensechte dinosauriërs wonen waarvan er meerdere brullen of bewegen! Wat dacht je van een 12 meter hoge en 27 meter brede Brachiosaurus! Ook vele andere dieren laten graag horen dat ze er zijn. Ga maar eens langs bij de chimpansees! In de nacht hoor je vaak alleen maar geritsel. Kijk heel goed rond en speur de nachtdieren op die er leven.

In DierenPark Amersfoort sta je heel dichtbij de dieren. Er zit vaak niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Kijk toe hoe de neushoorn vlak voor je neus een modderbad neemt of kijk diep in de ogen van de giraffe op de brug bij de Savanne. In de Stad der Oudheid zie je de capriolen van de bavianen en nog vele andere dieren.

In het Honderdduizend DierenHuis leven verschillende soorten koudbloedigen. Bewonder de mooie kleuren van de kameleon en speur naar de boa constrictor. Op een aantal dagen in de week is het mogelijk om zelfs eventueel een spin of slang aan te raken bij de Koele Knuffels.

Maak je avontuurlijke schoolreis compleet door zelf nog even lekker de aap uit te hangen in een van de drie speeltuinen. Ook kun je meedansen en zingen tijdens diverse voorstellingen in het DierenPark.

Aanmelden voor: Dierenpark Amersfoort

Prijzen op aanvraag