De Scheg

De Scheg

Wordt het een zwemparadijs? Een kunstijsbaan? Curlen of skiën?
Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer heeft alle ingrediënten in huis voor een compleet schoolreisje: een prachtige overdekte kunstijsbaan met drie nieuwe padelbanen, een professionele curlingbaan en een gloednieuwe skihelling! Kom spelen, schaatsen en/of zwemmen en beleef een actief schoolreisje!

Kunstijsbaan

Als helden schaatsen de leerlingen eindeloos over de winterse kunstijsbaan. Beginnende schaatsprofessionals kunnen zich voor het eerst op glad ijs begeven. De overdekte kunstijsbaan bestaat uit een 400-meter baan, een ijsplein van 30x60m, drie padelbanen en een sfeervol schaatscafé.

Zwemparadijs Blue Lagoon

In het zwemparadijs zijn volop attracties te vinden. Beleef een avontuurlijke tocht in de wildwaterbaan Gletsjer Slide. Echte waaghalzen mogen de Northern Light Slide absoluut niet overslaan, want deze 80m lange glijbaan is sneller dan het Noorderlicht. Een dag vol spetterplezier in het mooiste zwemparadijs van Overijssel!

 

Voordelen voor scholen:

– Voordelige tarieven voor groepen vanaf 25 personen;

– De kunstijsbaan, de Curlingbaan en het zwemparadijs zijn (exclusief) te huur;

– Betaalbare horecagelegenheden;

– Online schaatsen huren is eenvoudig bij de Schaatswinkel;

– Ook bij slecht weer kan het feest doorgaan (De Scheg is overdekt);

– Gehele jaar geopend!

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree om te schaatsen of te zwemmen

Aanmelden voor: De Scheg

vanaf €15,50