De Koperen Ezel

De Koperen Ezel

In Epe is het Kinderparadijs en Ezelhoeve De Koperen Ezel gevestigd. Dit is een unieke locatie voor kinderen en volwassenen.

Voor kinderen en volwassenen is een bezoekje aan ‘De Koperen Ezel’ erg leuk. Binnen en buiten kan de wandeltocht met de ezels of het spelen beginnen. Rond de boerderij ‘De Koperen Ezel’ zijn er een aantal wandelroutes uitgezet.

Niet alleen kunnen zij met de ezel mee wandelen, maar zij kunnen ook op de ezels rijden of zich laten rijden in de huifkar. Verder is er voor kinderen op het erf van ‘De Koperen Ezel’ een hoop te zien en te beleven. Naast 40 ezels (waaronder de veulens) heeft De Koperen Ezel ook een kinderboerderij waar o.a. dwergkonijntjes, cavia’s, kippen, geiten, schapen en nog veel meer te zien en te knuffelen is.

Natuurlijk zijn er diverse speelplaatsen met skelter- en springmogelijkheden Een kabelbaan van 25 meter en speeltoestellen binnen en buiten. Er valt veel te doen en te ontdekken, zoals het helpen met voeren van onze dieren.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. In het arrangement zit Ezelrijden en een huifkartochtje.

Er is koffie en thee voor de begeleiding en onbeperkt ranja voor de kinderen voor €4,50 per kind.

Er kan worden gekozen voor patat met een snack, picknickpakketten en er zijn diverse soorten ijs vanaf €0,70.

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree
  • Ezeltocht en ezel rijden
  • Patat, een snack en een ijsje

Opties

  • Picknick € 5,25

Wij bieden meerdere schoolreizen aan, kijk ook eens naar Klimpark Outdoor Grolloo

Aanmelden voor: De Koperen Ezel

Oops! We could not locate your form.

vanaf €16,95