De Kaasmakerij & de Glasblazer

De Kaasmakerij & de Glasblazer

09:15 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor in de regio en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een leuke route richting Utrechtse Heuvelrug.

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen op de prachtige en sfeervolle locatie waarin de kaasmakerij gevestigd is. Hier wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en gebak.

Tussen de bedrijven door is er een film en uitleg over het bedrijf te zien waarin u o.a. kunt volgen hoe de kaas gemaakt wordt die u natuurlijk ook mag proeven, én u heeft nog de tijd om rond te kijken en een bezoek aan het kaas- & botermuseum te brengen waar u ook een kijkje kunt nemen in het leuke winkeltje en het minimuseum! Hier zult u vele indrukken van vroeger opdoen. Het museum geeft een beeld van boerderijgevels, een dorpsplein met straatjes met authentieke winkeltjes, aangekleed met levensechte poppen in klederdracht.

Wilt u nog iets extra’s doen dan is de (gratis) Speurtocht naar Spreekwoorden een leuke aanrader!

11:45 uur
U gaat weer aan boord van de bus voor een leuke toertocht door de omgeving van Maarsbergen. Een deskundige gids zal u uitleg geven tijdens deze rit! In deze omgeving staan veel Landhuizen en kastelen; zeer de moeite waard!

13:00 uur
Er staat een lekkere lunch voor u klaar: kroket, diverse soorten verse broodjes met hartig beleg, 2 kopjes koffie, thee of (karne)melk.

14:00 uur 
Tijd om te genieten van de humoristische demonstratie van ras- entertainer én glasblazer Willem Buyse! Hij laat u in een wervelende show zien wat u met hitte en glas allemaal kunt doen! Ook zal hij gedurende de show enkelen van uitnodigen ook eens iets te blazen. Deze 1,5 uur durende show zal u boeien van de eerste tot de laatste minuut. Halverwege is er even een pauze waarin u voor eigen rekening, iets kunt gebruiken indien gewenst.

15:45 uur
Vertrek huiswaarts. (Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een lekker diner; u bent dan ca. 2 uur later thuis en betaalt een toeslag van ca. € 18,50 p.p.)

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

40 – 44 personen  € 56,50 per persoon
45 – 54 personen  € 54,50 per persoon
55 – 62 personen  € 53,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

vervoer per luxe touringcar
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes als beschreven
* presentatie kaasmakerij inclusief proeverij
* wervelende show door de Glas-entertainer
* Bezoek aan het leuke Kaasmuseum
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: De Kaasmakerij & de Glasblazer

vanaf €49,00