Dagje Drouwenerzand ‘all inclusive’

Schoolreisje ”all inclusive’ naar Drouwenerzand!

08:15 uur
Onze luxe touringcars, voorzien van airco en toilet, staan voor bij uw en iedereen heeft de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Drouwen waar u rond 10:30 zult arriveren.

10:30 uur
In het park aangekomen hebben de kinderen de hele dag de tijd om volop te genieten in de vele attracties en speeltoestellen. Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. De attracties en speeltoestellen in het park zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het park is overzichtelijk ingericht; ideaal voor kinderen van de basisschool dus! Per jaar genieten heel veel leerlingen en leerkrachten van een heerlijke en onbezorgde schoolreis bij Drouwenerzand Attractiepark.
Mogen we jullie ook zo’n schoolreis bezorgen?

Om u een indruk te geven van de vele attracties: er is een mooi gelegen oldtimerbaan, geweldig mooie authentieke carrousel, indoor ezelbaan, bootjes, indoor apenkooi, heftige Para-Jump, trampolines, Vlinder Twister, de (op 4 meter hoogte) scheef draaiende Wild West Swing, botsauto’s, familieachtbaan Spinning Coaster, en een heuse hunebedachtbaan – zo’n hunebed heeft u nog nooit gezien!

De verschillende terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden. Het schoolreisje is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken en daarom is deze schoolreis inclusief vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs!

Extra informatie:
Bij elke attractie staat begeleiding om ervoor te zorgen dat iedereen onbezorgd en veilig van de attractie kan genieten. Ook staan overduidelijk de lengtematen aangegeven vanaf welke lengte een kind alleen, onder begeleiding of niet kan worden toegelaten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen. In de souvenirwinkel kunnen kinderen voor ‘kinderprijzen’ een passend souvenir kopen, ter herinnering aan het leuke schoolreisje!

Wilt u gezamenlijk eten?
Loopt u dan na binnenkomst even naar de kok om een gezamenlijke etenstijd af te spreken.

Zijn er kinderen (of begeleiding g) die zich aan een dieet dienen te houden, ga ook hiervoor even langs de kok. Dan houden we hier rekening mee. Standaard hebben we glutenvrije snacks, deze worden op een aparte plek in de keuken bereid. Voor vegetarische gasten ligt er een passend alternatief bij het buffet. Gaat het om een dieet die niet zoveel voorkomt, dan horen we dit graag ongeveer een week voor uw bezoek.

Autisme
Drouwenerzand Attractiepark is een autismevriendelijk park. Wanneer je tijdens je bezoek je autipas bij de kassa laat zien ontvang je van ons een speciale Drouwenerzand Autipas voor € 10,00 borg. Met deze Drouwenerzand Autipas mag je via de uitgang (met één begeleider) in de attractie stappen. Het is niet mogelijk om in de attractie te blijven zitten totdat het volgende ritje begint. Voor alle duidelijkheid dienen alle gasten na hun rit de attractie te verlaten en opnieuw via de ingang de attractie te betreden.

Verder:
Het is niet toegestaan drink- en etenswaren uit ons aanbod mee te nemen buiten het park, het kan voorkomen dat u bij het verlaten van het park verzocht wordt de inhoud van uw tas te laten zien.

15:15 uur
Vertrek vanaf de parkeerplaats naar school.

16:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
110 – 120 personen € 33,00 per persoon (2 touringcars)
Begeleiders betalen dezelfde prijs als de kinderen en krijgen verder geen korting. Schoolreisprijzen zijn uitsluitend geldig op doordeweekse dagen en niet in schoolvakanties. Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcars met airco en toilet
* entree Drouwenerzand
* vers fruit, Belegde broodjes, Frites, Snacks, Verse dagsoep, Koffie / thee / limonade, Softijs
* parkeren van de bus
* verzorging van de chauffeurs

Foto’s: Kim Nieborg afdeling Marketing Drouwenerzand

Aanmelden voor: Dagje Drouwenerzand ‘all inclusive’

vanaf €33,00