Dagje Bruisend Parijs

Dagje Bruisend Parijs

Wie wil dat nu niet; gezellig een dag met collega’s, vrienden of vereniging naar de Lichtstad! U bent al rond een uur of 11 in Parijs en heeft de hele dag om te genieten van alles wat deze mooie stad te bieden heeft!

04:00 uur
Vertrek uit de regio. (Dit kan uiteraard ook eerder of later). Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Parijs.

In verband met de rijtijdenwet dient u onderweg minstens één stop van 45 minuten te maken. Wij raden u aan deze stop rond een uur of 6 in België te maken zodat u daar tevens van een uitgebreid ontbijtbuffet gebruik kunt maken: diverse soorten brood en broodjes, boterkoekjes, mini croissants, diverse soorten zoetwaren, diverse vleeswaren, ei en koffie, thee, melk en vruchtensap naar believen. Kosten ca. € 11,= per persoon.  Wij kunnen overigens ook voor ontbijtpakketten zorgen. (vanaf ca. € 9,50 p.p)

10:45 uur
Verwachte aankomst in Parijs waar de chauffeur uw gezelschap afzet op een centrale plek in het centrum. Hiervandaan kan iedereen op eigen gelegenheid de stad bekijken. Te voet of per metro! Uiteraard kunnen wij deze dag ook verder voor u invullen zodat u een gezamenlijk programma heeft. In dat geval kunnen we bij aankomst een bezoek brengen aan de bekende kunstenaarswijk Montmartre waar men eerst een kleine 2 uur de tijd heeft om op eigen gelegenheid rond te kijken. Uiteraard kunnen we ook op een ander punt beginnen, bijvoorbeeld in de bekende Joodse wijk Marais, bij het Louvre of de Eiffeltoren; ALLES IS MOGELIJK!

Fietsen met een gids (ca. € 28,50 p.p.), wandelingen door het Riool, architectuurtochten, bezoek aan Versailles, musea bezoeken, stadstour met een Nederlandse gids etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in een programma inclusief excursies dan maken wij graag een voorstel op maat! Indien gewenst kunt u ook een leuke rondvaart over de Seine maken waarbij u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad passeert, zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Louvre etc. Aan boord wordt via een Engels- en Duitstalige band uitleg gegeven. Kosten ca. € 9,= p.p. Bij aankomst op de boot is er voor iedereen een Nederlandstalige folder beschikbaar. Het vertrekpunt is in de buurt van de Eiffeltoren en goed bereikbaar per metro.

18:00 uur
U gebruikt het diner bij een sfeervolle typisch Parijse Bistro in de bekende studentenwijk Quartier Latin waar iedereen op eigen gelegenheid naar toe komt.

Hier gebruikt u een prima 5 gangen diner inclusief de beschreven drankjes. Ook zal er gezellige live muziek aanwezig zijn. Het menu deze avond ziet er als volgt uit:
glaasje Kir
* Franse uiensoep of 6 slakken in kruidenboter
  of garnalencocktail of boerenpaté of 
  een vissalade
* zalmfilet of kalkoen biefstuk met tarragon
  saus of kipfilet in wijnsaus of rundvlees 
  in rode wijnsaus of geroosterd kalfsvlees
* kaasplankje
* vanille / rode bessen ijs of 
  chocolade mousse of verse fruit cocktail 
  of appeltaart of sorbetijs
Tevens zijn rode- en witte tafelwijn, fris en water inbegrepen. (wilt u liever op eigen gelegenheid dineren dan krijgt u een korting van ca. € 32,= per persoon).

20:30 uur
Vertrek richting Nederland.

02:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen  € 85,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Alle vermelde prijzen zijn exclusief eventuele parkeergelden. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· bezoek aan Parijs
· 5 gangen keuze diner incl.
drankjes als vermeld
· verzorging van de chauffeur
(dagkamer en maaltijden)
· diverse buitenlandse belastingen
en tolgelden

Aanmelden voor: Dagje Bruisend Parijs

Oops! We could not locate your form.

vanaf €78,50