Congresvervoer

DVG

IJsseltours behoort tot DVG (De Vier Gewesten BV) personenvervoer; een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. DVG streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, levert o.a. IJsseltours BV, vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

Of het nu gaat om congresvervoer van 10, 100 of 1.000 gasten; de unieke samenwerking met DVG én onze expertise, zorgen ervoor dat alles comfortabel, veilig én uitstekend geregeld is!
Niet het aantal gasten, maar onze zorg en aandacht voor uw gasten, maakt dat ons aandeel bijdraagt tot een geslaagd evenement.

IJsseltours BV en Taxi Centrale Zwolle

IJsseltours kan samen met zusterbedrijf Taxi Centrale Zwolle tevens zorgen voor flexibele oplossingen bij bijvoorbeeld files, gasten in een rolstoel, moeilijk te bereiken opstaplocaties etc.
Dát is het voordeel van 80 jaar ervaring: wij houden overal rekening mee zodat u zich op het evenement zelf kunt concentreren!

Vakwerk is nu eenmaal maatwerk, en uw evenement is voor ons uniek. Vele grote én kleine organisaties gingen u reeds voor; dus wilt u perfect geregeld vervoer?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een offerte.

Aanmelden voor: Congresvervoer

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Prijzen op aanvraag