Chocolade & de Havens van Rotterdam

09:00 uur
Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van airco en toilet, richting Rotterdam.

10:45 uur
U wordt hartelijk ontvangen in het chocoladeatelier van Frits die het ontzettend leuk vindt om touringcargroepen te ontvangen in zijn moderne bedrijf met een prachtige rolstoelvriendelijke workshop & demonstratie ruimte! Doordat de gehele groep via de geluidsinstallatie en een groot videoscherm goed kan volgen wat er gebeurt is het natuurlijk lachen, knoeien, proeven, zelf proberen en, in het geval van een workshop, het resultaat na afloop meenemen naar huis……..

U begint de met 2 kopjes koffie en chocolaatjes. In plaats van chocolaatjes is gebak ook mogelijk; u betaalt dan een toeslag van ca. € 2,50 p.p. Verder wordt er een interessante film vertoond, is er natuurlijk een demonstratie en mag er geproefd worden! Een absolute aanrader voor alle soorten gezelschappen!

TIP:
Bent u hier al eens geweest? Dan geeft Frits gewoon een andere presentatie; bijvoorbeeld over marsepein, waarbij iedereen zelf een marsepeinroos mag maken, of een demonstratie slagroomtruffels maken! Wil je echt zelf aan de gang dan is het mogelijk om de bonbons workshop te reserveren; iedereen maakt dan zelf een doosje bonbons en koffie, thee en bonbons zijn dan inbegrepen; toeslag ca. € 12,50 p.p.

13:00 uur
Op een mooie locatie in een voormalig pakhuis (aangepast toilet aanwezig) staat een heerlijke lunch voor u klaar: kroket, diverse soorten brood zoals maisbrood, suikerbrood, boerenbrood en verse afgebakken broodjes, jonge kaas, oude kaas, jonge geitenkaas, boerenham, gebraden kipfilet en Serrano ham, zoetbeleg en een kopje koffie, thee en melk.

14:30 uur
Tijd voor een mooie 75 minuten durende havenrondvaart! Midden in het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste zeehaven ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg! 

15:45 uur
Onze chauffeur staat klaar om u weer huiswaarts te brengen; het spreekt voor zich dat u ook langer in Rotterdam kunt blijven om bijvoorbeeld de Euromast, de Markthal etc. te bezoeken en af te sluiten met een diner. Zie hiervoor onze andere arrangementen naar Rotterdam of bel ons voor een passend voorstel op maat!

17:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 64,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* entree en humoristische demonstratie Chocoladeatelier
* 2 kopjes koffie of thee met chocolaatjes
* heerlijke lunch met kroket en drankjes als beschreven
* rondvaart 75 minuten Havens Rotterdam
* verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Chocolade & de Havens van Rotterdam

vanaf €64,50