Boomkroonpad

Boomkroonpad

Bij Buitencentrum Boomkroonpad gaat het bos voor je leven!

In de bossen van Gieten en Borger heeft Staatsbosbeheer een bijzondere natuurattractie, waar je het bos op een unieke manier kunt beleven. Het Boomkroonpad start in de worteltunnel, waar je het leven onder grond leert kennen. Vervolgens klim je omhoog naar de toppen van de bomen. Het pad gaat steeds hoger, tot de uitkijktoren die een prachtig gezicht over het bos geeft.

Leuke schoolreisjes in de natuur

Buitencentrum Boomkroonpad ligt midden in de uitgestrekte bossen van de prachtige Drentse Hondsrug. Speciaal voor schoolklassen zijn er diverse speurtochten voor verschillende leeftijden, zoals Simon Specht, de Natuurspeurderstocht, de boswachterstocht en het Kabouterpad. In het speelbos kunnen kinderen uitgebreid spelen en boomhutten maken, water pompen of een dam aanleggen in de bosvijver. Er staan picknickbanken, vanwaar de leerkrachten kunnen genieten en toezicht houden op de spelende kinderen.

Op de vuurplaats kunnen de kinderen zelf hun broodjes bakken. Op aanvraag is ook een excursie met de boswachter mogelijk, zodat hij de mooiste plekjes kan laten zien en het bos op een bijzondere manier kan laten beleven.

Paviljoen de Woudstee

Bij Paviljoen de Woudstee zijn diverse mogelijkheden om met de schoolklas te lunchen of te snacken.

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree

Aanmelden voor: Boomkroonpad

vanaf €11,50