Bollen en Wijn in de Noordoostpolder

Bollen en Wijn in de Noordoostpolder

10:00 uur
Vertrek uit Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe Touringcar met bar en toilet via een mooie route richting de Noordoostpolder. Uiteraard zal hij onderweg het één en ander vertellen.

U wordt rond 11 uur hartelijk ontvangen bij de Tulpenkweker in het Tulpeninformatiecentrum tussen de bloeiende velden, met twee kopjes koffie of thee, gebak en een mooie bos verse tulpen voor iedereen! Daarna is er een presentatie en film over het bedrijf en de tulpen en kunt u door de tuinen wandelen te midden van meer dan 2000 soorten tulpen. Tot slot neemt een deskundig gids u mee voor een prachtige toertocht over de voormalige zeebodem waarbij u o.a. Werelderfgoed Schokland passeert.

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er tussen de bedrijven door een heerlijke en uitgebreide lunch met o.a. een kroket, diverse soorten brood en beleg en koffie of thee voor u klaar!

Na de lunch brengt u een bezoek aan het mooie vissersdorp Urk en u sluit de dag af net een gezellige en informatieve wijnproeverij van Afrikaanse wijnen! Daarbij kunt u proeven van 6 soorten wijn met daarbij stokbrood en koffie-thee-fris voor de mensen die niet zo van wijn houden! (zonder de wijnproeverij krijgt u een korting van ca. € 6,= p.p.)

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen € 51,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Op deze reis zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gebak
. bos tulpen
· presentatie en film tulpeninformatiecentrum
· boerenlunch als beschreven
. prachtige rondrit o.l.v. deskundige gids
. bezoek aan Urk
. wijnproeverij als beschreven
. verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Bollen en Wijn in de Noordoostpolder

vanaf €51,00