Beeld & Geluid Hilversum en Mooi Utrecht

09:00 uur
Vertrek uit de regio Zwolle. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Hilversum.

10:15 uur
Verwachte aankomst in Hilversum waar u bij Beeld & Geluid wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekker tv gebakje. (soort petit four)

Het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid is een ongekende combinatie: Het grootste audiovisuele archief en de leukste media-attractie van Nederland onder één dak. Een combinatie die nergens ter wereld voorkomt.

Beeld en Geluid op het Hilversumse Media Park  nodigt iedereen uit voor een ontdekkingsreis langs 15 themapaviljoens. Er is voor touringcargroepen van alles te beleven op het gebied van media van vroeger en nu. Maak kennis met het indrukwekkende gebouw met de unieke kleurrijke gevel met reliëf, het atrium van aluminium en glas en neem een kijkje in de “Grand Canyon” van 20 meter diep met de nationale archieven. Na de koffie heeft uw gezelschap ruim de tijd om de “Media Experience” (het interactieve gedeelte) te bekijken en ook een bezoek te brengen aan de 2 theaterzalen waar continu oude tv fragmenten met bijvoorbeeld het thema amusement of sport, te zien zijn en waarbij je weer terug denkt aan de tijd dat je zelf in je pyjamaatje voor de tv zat!

Tip: U kunt ook kiezen voor een ontvangst van uw gezelschap met koffie/thee en een tv-gebakje, aansluitend rondleiding door het gebouw met haar archieven gevolgd door een interactieve filmpresentatie over een door uzelf gekozen parel uit het archief waarbij u kunt kiezen uit: omroepgeschiedenis, 50 jaar Studio Sport in Beeld, Nieuws, Entertainment of de naoorlogse geschiedenis van Nederland. U bezoekt dan niet de Experience (daar is dan ook geen tijd meer voor). Men krijgt wel een kortingsvoucher van 25% voor de Beeld en Geluid experience die men dan zelf bij een volgend bezoek kan gebruiken.

Verder kunt u hier ook voor een dagvullend programma kiezen en u kunt dan bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop Nieuws maken of een dagje Soap! Dit zijn zeer gevarieerde arrangementen die beginnen bij een script schrijven en doorgaan tot het monteren. U gebruikt in dat geval ook de lunch bij Beeld & Geluid en een dergelijk programma duurt in totaal ca. 6 uur.

12:45 uur
Vertrek richting uw lunchadres.

13:00 uur
Op een gezellige locatie staat de lunch al voor u klaar, deze bestaat uit: broodjes, volkoren bruinbrood, boeren witbrood, krentenbrood, 2 soorten kaas, 4 soorten vleeswaren, zoetwaren en 2x koffie/thee of melk. Toeslag voor een kroket is ca. € 1,50 per persoon.

14:00 uur
Onze chauffeur brengt u richting Utrecht.

14:45 uur
U bent inmiddels aangekomen in hartje Utrecht waar u de keuze heeft uit de volgende mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook kiezen voor 2 onderdelen waaruit uw gasten dan kunnen kiezen.

* Leuke 1 uur durende rondvaart door de grachten van Utrecht; onderweg krijgt u uitleg van de gids. Kosten ca. € 8,= per persoon.

* Stadswandeling met een verhalenverteller! De Verhalenverteller neemt u mee (max. 40 personen per verteller) op een belevenisvolle zwerftocht door nauwe stegen en boeiende straten in het hart van Utrecht! Zijn verhalen openen de wereld van list, bedrog, sagen en legenden. Het spoor van het verhaal leidt naar een verborgen verleden dat door de magie van de verteller tevoorschijn komt. Een echte aanrader en leuk om de stad eens op een andere manier te bekijken! Kosten ca. € 16=  per persoon / duur ca. 1,5 uur (minimaal 20 personen)

* Een bezoek aan de stads bierbrouwerij: Rondleiding 1: rondleiding van een half uur met uitleg over het brouwproces en het proeven van een glas Ouwe Daen kost ca. € 9,= per persoon.

* Kano GPS;  GPS is een geweldig leuk instrument om de stad te ontdekken. Kano als team langs de historische `schatten` van  de binnenstad van Utrecht. Los onderweg de raadsels en opdrachten op, wat een nieuw getal oplevert om de route met de GPS te kunnen vervolgen. Alle getallen van de coördinaten samen vormen de oplossing om weer bij de eindlocatie uit te komen. Een leuke ontdekkingstocht om de teamspirit te versterken en alle kwaliteiten te bundelen! Kosten ca. € 25,= per persoon / Duur ca. 3 uur (minimaal 20 personen)

* Rondleiding Stadion Galgenwaard Voor wie wat meer wil weten over de Utrechtse club is een kijkje achter de schermen zeer de moeite waard! U krijgt op elke verdieping en in iedere ruimte uitleg van een deskundige gids en tevens is een bezoek aan het FC Utrecht museum inbegrepen. De rondleiding duurt ca. 70 minuten en is van maandag – vrijdag te reserveren. Kosten ca. € 10,= per persoon.

* Monopoly! Speel nu het bekende, populaire bordspel in de frisse buitenlucht en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Waar geeft u uw geld aan uit? De leukste straten? Of hebben de steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters of bioscopen uw voorkeur? Hier valt dik geld te verdienen. Uw pion is een MMS telefoon, uw geld is mobiel geld en uw dobbelstenen zijn uw benen. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk plekken in Utrecht worden aangedaan waarvan u uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Na een uur worden onder het genot van een drankje de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden. In de tweede ronde krijgt u de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kansopdrachten en bezoekt u zoveel mogelijk plekken waar u nog niet bent geweest. Is uw groepje de andere groepjes hierbij te slim af? Aan het eind wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen. Duur ca . 3 uur / kosten incl. 3 drankjes per persoon vanaf ca. € 35,= per persoon (max. 50 deelnemers)

* Op stap met Baantjer De Cock wacht u op met een groot probleem. Hij kan de moord niet oplossen en schakelt jullie als rechercheurs in om met hem mee te denken. Er zijn dossiers door elkaar geraakt en de moord kan dus niet opgelost worden. Door verschillende opdrachten in de stad krijg je allemaal aanwijzingen. Deze aanwijzingen leiden uiterlijk tot de oplossing! Duur ca. 3 uur / Kosten ca. € 25,= per persoon

* Wie is de Mol of in dit geval; wie is de rat? Dit spel wordt gespeeld met maar één ding in het achterhoofd: iemand van u zal de door uw gezelschap uit te voeren opdrachten proberen te saboteren. Het is dan ook belangrijk om dit ‘zwarte schaap’ zo snel als mogelijk te identificeren! Maar de rat is een geniepig beestje dat zich niet zomaar laat pakken! Via manipulatie, roddels en bedrog zorgt de rat voor een beetje tweespalt hier, een opstootje daar en doet hij zijn smerige werk in het geniep! De rat heeft de volgende kenmerken: Hij speelt met iedereen, hij paait en draait wanneer hij dat nodig vindt. Hij maakt zijn medespelers het leven zuur en zorgt voor de nodige concurrentie in de groep. De rat heeft er lol in om anderen op het verkeerde spoor te zetten, de schavuit! Met dit spel ben je verzekerd van een opwindend en meeslepende middag in een passend decor, de binnenstad van Utrecht! Duur ca. 3,5 uur / Kosten ca. € 27,50 per persoon inclusief 1 drankje en prijsuitreiking

18:00 uur
Vertrek uit Utrecht richting uw dineradres; dit kan uiteraard ook eerder of 
later; afhankelijk van uw middagprogramma.

19:00 uur
In de buurt van Amersfoort staat een uitstekend warm en koud buffet voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
Soep; een kopje huisgemaakte groentesoep
Voorgerechten: Tonijnsalade, Aardappelsalade, Huzarensalade, Komkommersalade, Tomatensalade, Groene salade, Diverse dressings en koude sauzen. Plateau met diverse vleeswaren o.a rosbief, fricandeau en
ham, Hollandse haring 
met uitjes en gerookte makreel.
Hoofdgerechten:  Kipsaté met satésaus en kroepoek, gebakken uitjes en atjar, Nasi en Indische gehaktballetjes in ketjap saus,  Stukjes zalm in dillesaus met aardappelgratin en roerbak groenten. Bovenstaande wordt
geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Desserts: Diverse taarten, Gebak, Bavarois, IJstaart, Slagroom en Fruitsalade

Heeft u liever een bbq buffet dan kan dat ook op een sfeervolle locatie aan de Vecht;  royaal saladebuffet met diverse salades als pastasalades, kip kerrie salade, balkan salade, tomatensalade, rundvleessalade etc., biefstuk, kipsaté, hamburger, shaslick pen, gemarineerde karbonade, frites, stokbrood en kruidenboter. U eindigt met een lekker ijsje of een kopje koffie of thee! Kiest u hiervoor dan betaalt u een toeslag van ca.  € 2,50 per persoon.

Uiteraard is een ander diner of buffet ook mogelijk en ook kunnen we het diner of buffet in Utrecht gebruiken, al liggen daar de prijzen wel wat hoger!

21:00 uur
Vertrek huiswaarts.

22:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
35 – 44 personen € 89,00 per persoon
45 – 64 personen € 86,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; Prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze dagtocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:
· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met een tv gebakje
· entree Media Experience / Beeld en Geluid
. lunch als beschreven
· bezoek aan Utrecht (excl. eventuele entreegelden als vermeld)
· dinerbuffet als beschreven (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur

Aanmelden voor: Beeld & Geluid Hilversum en Mooi Utrecht

Oops! We could not locate your form.

vanaf €83,00