Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe

Een dagje vol plezier, vermaak en vertier. Een park vol leuke attracties en speeltoestellen. Een dag waar je ogen en vooral tijd tekort komt. Kortom, een onvergetelijke tijd in Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha.

Attractiepark Duinen Zathe is een stoer, overzichtelijk park met speelplezier voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool.

Ze raken niet uitgespeeld op de sensationele waterglijbanen van de “Hari Kiri”, in de achtbaan, in de botsauto’s of een ritje in de swingende “Top Dance”. Het restaurant biedt voor schoolreizen een aantrekkelijk smikkelmenu, wat op de door u gewenste tijd klaar staat.

Met een schoolreis in Duinen Zathe is de jeugd tevreden en niet onbelangrijk, de begeleiders ook. Bovendien is het park goed bereikbaar en vanuit alle noordelijke provincies is de reis ook niet te lang, zodat iedereen fit aankomt en kan genieten van een dag vol vertier en plezier.

Inclusief

  • De prijs voor deze schoolreis is berekend met als vertrekplaats Zwolle en is gebaseerd op 50 personen (45 kinderen en 5 begeleiders)
  • Entree Attractiepark Duinen Zathe

Opties

  • Pannenkoekenmenu € 5,00 (Kinderpannenkoek, fristi/chocomel en een ijsje)
  • Smikkelmenu € 3,50 (Friet, mayonaise, chocomel/fristi en een ijsje)
  • Smikkelmenu plus € 4,50 (Smikkelmenu + kroket of frikandel)

Aanmelden voor: Attractiepark Duinen Zathe

vanaf €17,25