Verloren voorwerpen

Verloren voorwerpen:

Het komt wel eens voor dat er een voorwerp wordt gevonden in onze touringcars. Wij willen deze voorwerpen graag bij de eigenaar terugbezorgen. Bent u tijdens uw reis een voorwerp verloren? Stuur dan een email naar; info@ijsseltours.nl en schrijf zo gedetailleerd mogelijk om wat voor voorwerp het gaat. U ontvangt dan een reactie of uw voorwerp is gevonden is en ook wanneer het niet is gevonden.

Registratie:

Alle gevonden voorwerpen worden geregistreerd op datum van vinden en nummer van de bus waarin het gevonden is. Na registratie proberen wij de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Waardedocumenten als paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen worden, wanneer wij de klant niet op korte termijn kunnen bereiken, naar de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente Zwolle gebracht (telefoonnummer: 14038). De gemeente Zwolle stuurt het document vervolgens terug naar de gemeente van uitgifte. Gevonden college- of bankpasjes worden, indien er een retour adres te achterhalen is, teruggestuurd naar de desbetreffende instelling.

Gevonden voorwerpen:

Gevonden voorwerpen worden minimaal 3 maanden bewaard, Na deze bewaarperiode worden de goederen vernietigd of aan een goed doel geschonken. Gevonden voorwerpen met een waarde van meer dan €450,- worden na drie maanden door ons naar de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente Zwolle gebracht (telefoonnummer: 14038). De gemeente Zwolle is wettelijk verplicht de voorwerpen dan nog 9 maanden te bewaren.

Ophalen of Versturen:

Gevonden voorwerpen kunt u ophalen in ons kantoor te Zwolle. Het eigendom kan ook toegestuurd worden, de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het eigendom kan ook worden opgehaald van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00 – 16:00.